Ceremonie pentru militarii sosiți din Afganistan

ceremonie pentru militarii sosiți din afganistan Evenimentul va avea loc vineri, la Craiova, cu particparea mai multor detașamente de militari și a navelor Forțelor Aeriene.

Ceremonia de sosire din misiune a Batalionului 20 Infanterie „Dolj” şi de încheiere a misiunii Armatei României în provincia Zabul, teatrul de operaţii Afganistan, se va desfasura vineri, 18 iulie, ora 19:00, în Piaţa Mihai Viteazul, din municipiul Craiova.

 

Alături de militarii Batalionului 20 Infanterie „Dolj”, vor defila detaşamente de militari cu Drapelele de Luptă ale unităţilor care au participat la operaţiunea ISAF din provincia Zabul. La ceremonia vor participa și aeronavele Forţelor Aeriene care au asigurat transportul militarilor în şi din teatrul de operaţii Afganistan. Aeronavele vor survola centrul Craiovei, în timp ce marșul se va desfășura pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza.  

 

De asemenea, un detaşament al Regimentului 30 Gardă „Mihai Viteazul” va prezenta un exerciţiu de mânuire a armamentului în Piata William Shakespeare, începând cu 19:40. Cei prezenți vor putea vizita și o expozitie ce va conţine armament, echipamente şi tehnică de luptă folosite în misiunile militarilor români din Provincia Zabul.

 

Sursa: RADOR


www.rri.ro
Publicat: 2014-07-16 18:04:00
Vizualizari: 667
TiparesteTipareste