Primii clienți ai hotelului de gheață - Bâlea Lac

primii clienți ai hotelului de gheață - bâlea lac Hotelul de gheață de la Bâlea Lac a primit, marți, 23 decembrie, primii clienți ai sezonului.

Hotelul de gheață de la Bâlea Lac a primit, marți, 23 decembrie, primii clienți ai sezonului. În prima noapte au fost ocupate cinci camere ale hotelului, majoritatea turiștilor venind de peste hotare. O noapte petrecută în clădirea de la Bâlea Lac costă 440 de lei de persoană pe noapte, iar clienții pot alege una din cele 12 camere decorate cu însemnele unei zodii. Curioșii care nu vor să petreacă nopate în hotel pot vizita clădirea contra tarifului de 10 lei.

 

Temperatura interioară variază între -2 și +3 grade, iar turiștii care înnoptează în hotel primesc sunt primiți cu pături, blănuri și saci de dormit.  

 

Este al zecelea hotel de gheață ridicat la Bâlea Lac, prima construcție fiind realiată în 2005.  Muncitorii și sculptorii au început construcția în luna noiembrie și au fost necesare peste 10.000 de blocuri de gheață pentru a îmbrăca scheletul metalic al clădirii. 


www.rri.ro
Publicat: 2014-12-24 21:57:00
Vizualizari: 325
TiparesteTipareste