Lupii și urșii din România atrag turiștii germani

lupii și urșii din românia atrag turiștii germani România așteaptă anul acesta peste 5.000 de turiști germani care vor veni să vadă urșii și lupii din pădurile nostre.

Peste 5.000 de turiști germani sunt așeteptați anul acesta în România penru a vedea urșii și lupii ce trăiesc în pădurile țării noastre, anunță Mediafax. Sejururile turistice care includ observarea animalelor sălbatice au fost promovate în acest an, la târgul internaţional de turism de la Stuttgart (17-25 ianuarie).

 

"Standul României la târgul de la Stuttgart a fost vizitat până acum de peste 150.000 de persoane, iar interesul cel mai mare a fost pentru Transilvania şi Delta Dunării, în mod special pentru turismul activ şi turismul în natură. Un segment care a suscitat interes în acest an este observarea de mamifere mari în natură, respectiv urs şi lup, programe pentru care există deja câteva mii de cereri concrete", a declarat pentru Mediafax, Adina Secară, directorul Biroului de Informare şi Promovare Turistică a României în Germania.

 

Piatra Craiului și Zărnești sunt cele mai bune zone pentru observarea lupilor și urșilor.  Agențiile de turism lucrează în parteneriat cu angajații ocoalelor silvice care hrănesc animalele la o oră fixă, iar turiștii sunt instalați în fioșoare de observare.

 

Numărul de turiști atrași de animalele din țara noastră este în vizibilă creștere, anii trecuți înregistrându-se doar câteva sute de germani.

 

 


www.rri.ro
Publicat: 2015-01-25 18:38:00
Vizualizari: 473
TiparesteTipareste