Horoscopul condimentelor pentru 2015

horoscopul condimentelor pentru 2015 Așa cum viața noastră este guvernată de astre, e guvernată și de simțul gustativ, iar un HOROSCOP al CONDIMENTELOR își află și el firesc locul.

De câte ori nu v-ați spus că o anumită persoană este dulce, ori că e iute ca ardeiul sau că nu are... sare și piper? De câte ori nu v-ați gândit că ați putea... condimenta relația cu persoana iubită ori că, dimpotrivă, ați vrea să o temperați, fiind nițeluș prea... picantă? Ei bine, toate astea au o motivație. Așa cum viața noastră este guvernată de astre, e guvernată și de simțul gustativ, iar un HOROSCOP al CONDIMENTELOR își află și el firesc locul.

 

Horoscopul Condimentelor îți dezvăluie caracterul în funcție de condimentul care ți se potrivește. Acest horoscop are unsprezece zodii, astfel:

 

3 zodii Picante (puternice):

Ardeiul Iute (pentru cei născuți în zilele de 1, 10, 19 și 28 ale lunii)

Piperul (pentru cei născuți în zilele de 4, 13 și 31 ale lunii)

Șofranul (pentru cei născuți în zilele de 7, 16, 25 ale lunii)

 

3 zodii Dulci-Picante (echilibrate):

Cuișoarele (pentru cei născuți în zilele de 2 și 20 și 29 ale lunii)

Nucșoara (pentru cei născuți în zilele de 5, 14 și 23 ale lunii)

Ghimbirul (pentru cei născuți în zilele de 8, 17 și 26 ale lunii)

 

3 zodii Dulci (slabe):

Chimionul (pentru cei născuți în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale lunii)

Cardamonul (pentru cei născuți în zilele de 6, 15 și 24 ale lunii)

Piperul lămâios (pentru cei născuți în zilele de 9, 18 și 27 ale lunii)

 

2 zodii Regale:

Sarea (pentru cei născuți în ziua de 11 a lunii)

Curry (pentru cei născuți în ziua de 22 a lunii)

 

Ar mai trebui spus că, întrucât prin adunarea cifrelor zilei de 29 (2 + 9) se ajunge la 11, cei născuți în această zi pot avea fie caracteristicile Cuișoarelor, fie ale Sării, fie un caracter combinat din acestea două.

Ceea ce este interesant la acest zodiac este că, luând ca reper aceleași zile ale lunii, poți afla care sunt condimentele benefice pentru o relație (ziua ta și ziua partenerei/partenerului), pentru un eveniment (adăugând zilelor voastre de naștere ziua în care are loc întâlnirea, logodna, nunta). Folosind condimentele indicate, veți da un plus de aromă poveștii voastre de iubire.

 

 

 

Pentru a afla predicțiile pentru anul 2015, în funcție de ziua în care v-ați născut, citiți articolul integral pe pagina ANTENA SATELOR.


www.rri.ro
Publicat: 2015-01-26 16:01:00
Vizualizari: 569
TiparesteTipareste