Italia: Angel Tîlvăr, întânire cu reprezentanții comunității de afaceri

italia: angel tîlvăr, întânire cu reprezentanții comunității de afaceri  Ministrul delegat pentru relația cu românii de peste hotare Angel Tîlvăr s-a întâlnit astăzi, 27 iulie 2015, cu reprezentanții comunității de afaceri românești din Italia.

Ministrul delegat pentru relația cu românii de peste hotare Angel Tîlvăr s-a întâlnit astăzi, 27 iulie 2015, cu reprezentanții comunității de afaceri românești din Italia. De asemenea, a vizitat o companie românească - companie care comercializează 300 de produse românești, fabricate în România, condusă în întregime de români și cu forță de muncă în totalitate românească.

 

Cu această ocazie, demnitarul român a subliniat faptul că această comunitate a oamenilor de afaceri reprezintă atât un element de coeziune, care stimulează contactele între profesioniștii români din diferite domenii de activitate, dar și un element de promovare a României. De asemenea, a accentuat faptul că românii reprezentanți ai mediului antreprenorial, ai sistemului bancar și cei cu profesiuni liberale sunt actori importanți ai comunității, o comunitate bine integrată, care a oferit povești de succes și într-o perioadă de criză.

 

„Componenta economică poate reprezenta un liant al comunității și un vector de promovare a României și a capacității țării noastre de a se raporta la un mediu puternic concurențial, din punct de vedere economic. Cred că românii au capacitatea să practice meserii sau să activeze în domenii care cer din ce în ce mai multă calificare”, a declarat ministrul Angel Tîlvăr . 


www.rri.ro
Publicat: 2015-07-28 14:22:00
Vizualizari: 359
TiparesteTipareste