Primirea de către ministrul delegat Dan Stoenescu, a ambasadorului Malaysiei,Tajul Aman bin Mohamad

primirea de către ministrul delegat  dan stoenescu, a ambasadorului malaysiei,tajul aman bin mohamad Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, l-a primit luni, 7 martie 2016, pe ambasadorul Malaysiei, Tajul Aman bin Mohamad.

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, l-a primit luni, 7 martie 2016, pe ambasadorul Malaysiei, Tajul Aman bin Mohamad.


În cadrul discuțiilor, a fost reafirmată dorința părților de a colabora pentru intensificarea și diversificarea dialogului cultural și educațional, mai ales în domenii de interes pentru studenții malaysieni care doresc să studieze în România.


Ministrul delegat Dan Stoenescu a subliniat preocuparea profundă a statului român pentru situația celor patru cetățeni români acuzați de trafic de droguri în Malaysia. Demnitarul român şi-a exprimat speranța că demersurile oficiale ale autorităților romane în ceea ce privește soluționarea cazului cetăţeanului român condamnat la moarte de către autorităţile din Malaysia pentru trafic de droguri vor avea un rezultat pozitiv.www.rri.ro
Publicat: 2016-03-07 17:01:00
Vizualizari: 356
TiparesteTipareste