Red Bull Soapbox, cursa vehiculelor artizanale

red bull soapbox, cursa vehiculelor artizanale 41 de vehicule artizanale, inspirate din teme autohtone sau internaționale, s-au întrecut în a doua ediție a cursei Red Bull Soapbox

Mii de clujeni au asistat, sâmbătă, la un concurs între 41 de vehicule artizanale pe patru sau mai puține roți, în cadrul Red Bull Soapbox Race, desfășurat în parcul Colina din Cluj-Napoca, anunță Agerpres.

 

Echipele au avut la dispoziție aproximativ o lună pentru a construi propria mașina artizanală, nemotorizată. Unele dintre vehiculele confecționate și echipajele lor au reușit să parcurgă tot traseul, altele s-au dezmembrat pe parcurs. Concurenții au avut de parcurs 400 de metri de traseu, construiț cu peste 2 km de garduri de protecție și peste 4.000 de baloti din paie, care i-au ajutat pe piloți sa nu iasa în décor, conform organizatorilor.

 

La finalul cursei, primul loc a revenit echipei Migutzu No.1 din București, echipă care a obținut și cel mai bun timp și a reușit să impresioneze juriul format din Bogdan Marișca, Roxana Ciuhulescu, Ileana Badiu și Traian Tudorica și au acumulat 14 de puncte.

 

Locul doi a fost ocupat de Bootelcuța din Iași. Iar cea de a treia treaptă a podiumului a fost ocupată de către echipa Muștarmobilul.


www.rri.ro
Publicat: 2016-09-05 17:32:00
Vizualizari: 419
TiparesteTipareste