Biciclete vintage, în Parcul Herăstrău

biciclete vintage, în parcul herăstrău Pacul Herăstrău, în locul denumit „Roaba de cultură”, a găzduit sâmbătă un festival dedicat bicicletelor vintage, cu alte cuvinte – bicicletelor construite înainte de 1989.

Pacul Herăstrău, în locul denumit „Roaba de cultură”, a găzduit sâmbătă un festival dedicat bicicletelor vintage, cu alte cuvinte – bicicletelor construite înainte de 1989. Dacă până acum eram obişnuiţi cu destul de frecventele parade ale automobilelor de epocă, organizatorii spun că ne vom obişnui şi cu... expoziţiile de biciclete de epocă, pentru că festivalul nu a fost decât la a doua ediţie.

 

Organizatorul evenimentului, Lucian Simion, a declarat, citez: ”Credem că bicicletele sunt nemuritoare și suntem obsedați de bicicletele vechi. Recondiționăm biciclete de aproape 5 ani și, în tot acest timp, am readus la viață sute de biciclete. Acest eveniment este ocazia noastră de a îi reuni pe toți cei care sunt la fel de pasionați ca noi”.

 

Vizitatorii au putut afla tot ce au dorit despre bicicletele vintage şi s-au întâlnit cu cei mai pasionaţi colecţionari. Au văzut impresionante colecţii personale de biciclete vechi, printre care cursierele de oţel, bicicletele de pistă, biciclete de oraş clasice şi biciclete de damă, şi au putut lua legătura cu cei care recondiţionează, restaurează şi colecţionează biciclete vintage. Au fost decernate şi premii pentru starea originală a bicicletelor, pentru bicicletele recondiţionate şi pentru bicicletele personalizate.

 


www.rri.ro
Publicat: 2016-09-12 14:55:00
Vizualizari: 561
TiparesteTipareste