Cursuri de schimbat roata la maşină pentru femei

cursuri de schimbat roata la maşină pentru femei O companie din Timişoara care vinde cauciucuri a organizat, sâmbătă, în parcarea de la Iulius Mall, un inedit curs gratuit pentru femei despre cum se schimbă simplu şi eficient roata de la maşină

O companie din Timişoara care vinde cauciucuri a organizat, sâmbătă, în parcarea de la Iulius Mall, un inedit curs gratuit pentru femei despre cum se schimbă simplu şi eficient roata de la maşină, informează Adevărul. S-a demonstrat că, deocamdată, conducătoarele auto nu pot face pasul spre independenţa totală faţă de bărbat. „Trebuie forţă pentru a desface prezoanele” au afirmat ele. De altfel, în trafic, ajunse în situaţia de a schimba roata de la maşină, conducătoarele auto apelează la soluţia sigură: „un zâmbet frumos!”. 

 

Aşadar, sub deviza „Femeia are mereu o alternativă, dar şi o roată de rezervă“, câteva zeci de doamne şi domnişoare din Timişoara au putut învăţa cum se schimbă roata de la maşină. Niciuna nu a reuşit să rezolve problema de una singură, însă până la urmă scopul pentru care s-au dus la curs a fost să înveţe. Firma organizatoare le-a oferit participantelor câte un kit cadou pentru ca să nu se murdărească sau să-şi strice manichiura. Ele au primit şi o diplomă, care le va atesta cunoştiinţele în d-ale schimbatului roţilor de la maşină. 

 


www.rri.ro
Publicat: 2016-10-25 15:32:00
Vizualizari: 468
TiparesteTipareste