Expoziţia fotoreporterilor din Bihor

expoziţia fotoreporterilor din bihor Mai mulţi fotoreporteri din presa scrisă bihoreană vor expune, în premieră judeţeană, o serie de instantanee inedite în cadrul unei expoziţii organizate de Galeria Euro Foto Art din Oradea.

Mai mulţi fotoreporteri din presa scrisă bihoreană vor expune, în premieră judeţeană, o serie de instantanee inedite în cadrul unei expoziţii organizate de Galeria Euro Foto Art din Oradea. Prima expoziţie a fotoreporterilor din judeţul Bihor va cuprinde 101 fotografii alb-negru şi color si va fi realizată de  11 fotoreporteri ai cotidianelor din această zonă. Majoritatea fotografiilor expuse au fost imortalizate cu ocazia unor evenimente deosebite petrecute în ultima perioadă de timp în judeţul Bihor. 


Publicul va putea descoperi o serie de fotografii inspirate din viaţa politică, religioasă, civică, culturală şi sportivă bihoreană. Nu au scăpat de "obiectivele vigilente" ale fotoreporterilor bihoreni nici imaginile realizate cu ocazia unor vernisaje care au avut loc în cunoscuta galerie. Expoziţia, prima din calendarul anului 2017, este organizată în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană 'Gheorghe Sincai' şi va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până în data de 19 ianuarie, accesul publicului fiind gratuit. Expoziţia este organizată în preambulul ediţiei a V-a a Festivalului Internaţional de Fotografie "Carol Pop de Szathmári - Szathmári Pap Károly", organizat de Asociaţia "Euro Foto Art", sub patronajul Ministerului Culturii.www.rri.ro
Publicat: 2017-01-05 14:47:00
Vizualizari: 303
TiparesteTipareste