Primul concurs cu sănii de carton de la Cluj

primul concurs cu sănii de carton de la cluj Primul concurs cu sănii de carton de la Cluj va avea loc pe 14 ianuarie, pe pârtia de la Feleacu, care se află la doar câțiva kilometri de Cluj-Napoca.

Primul concurs cu sănii de carton de la Cluj va avea loc pe 14 ianuarie, pe pârtia de la Feleacu, care se află la doar câțiva kilometri de Cluj-Napoca. Concursul face parte din prima ediție a "Feleacu Winter Games" care include şi un Concurs Freestyle de Ski și Snowboard, dar și o petrecere pe pârtie și alte surprize pregătite de organizatori.

 

"Mai aveţi câteva zile să vă construiţi, fie cu gașca, fie de unul singur, cea mai hazlie și cea mai rapidă sanie din carton și să veniţi cu ea la prima competiție de gen din Cluj. Se premiază cea mai rapidă și, desigur, cea mai creativă sanie", promit organizatorii concursului. Programul va începe de la ora 10,00 pentru concursul de Freestyle și de la ora 12,00 pentru cursa de sănii din carton pentru care intrarea este liberă.

 

Participanții vor trebui să construiască de la zero sănii din carton și materiale ușoare și moi. Creațiile lor vor fi personalizate astfel încât săniile să semene cu diferite alte vehicule — mașină, vapor, rachetă, avion, dar sunt recomandate și alte modele, la libera inspirație a echipajelelor. Purtarea căştilor de protecţie este obligatorie.

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-01-12 13:47:00
Vizualizari: 391
TiparesteTipareste