Bilet gratuit la teatru în schimbul unei cărţi sau haine groase

bilet gratuit la teatru în schimbul unei cărţi sau haine groase Bilet gratuit la teatru în schimbul unei cărţi sau haine groase

Teatrul „Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe demarează în această perioadă o campanie umanitară în beneficiul persoanelor nevoiaşe, cărora le va oferi gratuit haine groase de iarnă. Pentru aceasta conducerea teatrului oferă bilete gratuite la un spectacol persoanelor care donează o haină groasă pentru oamenii nevoiaşi sau care donează o carte pentru biblioteca şcolii din localitatea Comandău.

 

Anna Maria Popa, directoarea teatrului, a declarat că este foarte important ca hainele să ajungă la cei care au nevoie de ele, voluntarii  vor ieşi pe stradă pentru a identifica aceste persoane şi a le oferi hainele de care au nevoie.  Ideea de a colecta haine groase pentru cei săraci  a preluat-o din străinătate, unde se practică în mod curent acest mod de întrajutorare, a mai spus directoarea teatrului. Incepând din 9 ianuarie, garderoba teatrului este deschisă zilnic între orele 9-16, pentru persoanele care au nevoie de haine groase.

 

Teatrul “Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe face un apel  şi pentru cei care vor să doneze cărţi. Campania “O carte pentru Comandău” a fost demarată recent, la o zi după ce biblioteca şcolii din această comună a fost mistuită de un incendiu izbucnit din cauza unui coş de fum deteriorat. Flăcările au ars aproape 9.000 de volume. 

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-01-13 15:41:00
Vizualizari: 583
TiparesteTipareste