Fotbal flash

fotbal flash Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Anderlecht Bruxelles. El a înscris, miercuri seara, în jocul câştigat cu scorul de 4-2, în deplasare, la Westerlo, în etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Belgiei.

Mijlocaşul român Nicolae Stanciu a marcat din nou pentru Anderlecht Bruxelles. El a înscris, miercuri seara, în jocul câştigat cu scorul de 4-2, în deplasare, la Westerlo, în etapa a 23-a a campionatului de fotbal al Belgiei. Românul a înscris al doilea gol al echipei sale, ducând, în minutul 15, scorul la 2 la 1 pentru Anderlecht. Nicolae Stanciu se află la al doilea gol consecutiv pentru gruparea din Bruxelles, după cel marcat duminică, în victoria cu 3 la 1 în faţa formaţiei St. Truiden. În 17 partide jucate deja pentru Anderlecht, fostul stelist a punctat de 4 ori. Echipa sa rămâne la 2 puncte în spatele liderului, FC Bruges, care, miercuri, a câştigat, acasă, jocul cu Beveren.


Tot miercuri, atacantul Raul Rusescu a marcat două goluri pentru formaţia turcă Osmanlispor. Echipa din Ankara a câştigat cu 3 la 0, pe teren propriu, jocul cu Kirklarelispor, din liga a treia, contând pentru Cupa Turciei. Marocanul Adrien Regattin a deschis scorul pentru Osmanlispor în minutul 13, iar Rusescu a punctat în minutele 45 şi 65.


În clasamentul Grupei A din Cupa Turciei, înaintea ultimei etape, pe primul loc se află Osmanlispor, cu 12 puncte, la egalitate de puncte cu  Şanliurfaspor. Urmează Gaziantepspor, cu 9 puncte, şi Kirklarelispor, fără niciun punct. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în optimile de finală. Raul Rusescu a jucat în acest sezon 27 de partide pentru Osmanlispor, în care a înscris de 7 ori.


Steaua Bucureşti a mai făcut o achiziţie de marcă. Vicecampioana l-a transferat pe fundaşul Mihai Bălaşa de la AS Roma, pentru suma de 500 de mii de euro. In vârstă de 22 de ani, Bălaşa este unul dintre cei mai promiţători tineri jucători români. În ultima vreme a jucat în Italia, în Serie B, la Crotone, unde a fost împrumutat de Roma.



www.rri.ro
Publicat: 2017-01-26 11:55:00
Vizualizari: 502
TiparesteTipareste