Fed Cup: România-Belgia 1-3

fed cup: românia-belgia 1-3 UPDATE: România a pierdut întâlnirea cu Belgia din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup/ Monica Niclescu și Sorana Cîrstea aduc singura victorie, în meciul de dublu.

UPDATE: S-a încheiat și ultimul meci dintre România și Belgia din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Monica Niclescu și Sorana Cîrstea aduc singura victorie în meciul de dublu (6-2, 6-0), împotriva perechii belgiene Kirsten Flipkens/Maryna Zanevska. Ultimul meci de simplu nu s-a mai disputat.

 

România a pierdut întâlnirea cu Belgia din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Belgiencele au reușit trei victorii din tot atâtea meciuri desfășurate la Sala Polivalentă din București. Duminică, Irina Begu a fost învinsă de Elise Mertens, scor 6-3, 5-7, 5-7. Reprezentanta României a avut multe șanse de break cu care ar fi putut răsturna scorul, dar a fructificat prea puține.

 

Sâmbătă, ambele reprezentante ale României au fost învinde de belgience. Monica Niculescu a piedut meciul de deschidere cu Kirsten Flipkens, cor 3-6, 4-6. În a doua dispută, Sorana Cîrstea a fost aproape de o victorie, într-un meci maraton de 3 ore și 22 de minute. Până la urmă reprezentanta Belgiei, Yanina Wickmayer, și-a adjudecat victoria, scor final 7-6, 5-7, 7-5.

 

La această oră se desfășoară meciul de dublu dintre România și Belgia, ultima partidă de simplu fiind anulată. După această înfrângere, România va juca meciul de baraj pentru a rămâne în Grupa Mondială II a Fed Cup.


www.rri.ro
Publicat: 2017-02-12 15:58:00
Vizualizari: 298
TiparesteTipareste