Ministrul de interne, urări de Paști pentru angajații MAI din străinătate

ministrul de interne, urări de paști pentru angajații mai din străinătate Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a transmis urări de Paști angajaților MAI din străinătate.

Ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, le-a transmis cu prilejul sărbătorilor de Paști urări de bine angajaților MAI care participă la misiuni internaționale. Ministrul le-a urat, sâmbătă, militarilor și polițiștilor plecați în misiuni internaționale ca sărbătorile pascale să le aducă acestora, acolo unde sunt, lumină, căldură și liniște sufletească. Gândul nostru bun se îndreaptă și către familiile acestora pentru că, fără susținerea celor care le sunt dragi, misiunile lor ar fi și mai dificile, a spus Carmen Dan.

 

Ministrul a discutat prin videoconferință cu mai mulți angajați MAI care se află în misiuni internaționale din Liberia, Haiti, Republica Centrafricană, Mali, Cipru și Republica Moldova.

 

Secretarul de stat Gabriel Ciocoiu le-a transmis și el un mesaj de mulțumire angajaților MAI pentru modul în care își îndeplinesc misiunea și promovează imaginea României în străinătate.

 

121 polițiști și jandarmi desfășoară misiuni internaționale în peste 40 de țări.

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-04-15 22:43:00
Vizualizari: 1324
TiparesteTipareste