Români, victime în două accidente rutiere în Belgia

români, victime în două accidente rutiere în belgia Ambasada României la Bruxelles monitorizează situația românilor răniți într-un accident rutier produs în Belgia.

Un prim accident, soldat cu un deces și cu rănirea a 4 persoane

 

Ambasada României la Bruxelles monitorizează situația românilor răniți în accidentul rutier produs luni, pe șoseaua dintre orașele Anvers și Eindhoven, accident soldat cu un deces și cu rănirea a 4 persoane.

 

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, misiunea diplomatică română a fost contactată de familiile a două victime de cetățenie română, respectiv a persoanei decedate și a unuia dintre răniți, și a întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor detalii suplimentare, fiind momentan în așteptarea unei informări oficiale cu privire la accident și la urmările acestuia.

 

Personalul misiunii diplomatice acordă familiei cetățeanului român decedat asistență consulară în procedurile specifice repatrierii trupului neînsuflețit.

 

S-au solicitat unității medicale unde se află internat cetățeanul român rănit informații suplimentare privind evoluția stării de sănătate a acestuia.

 

Ambasada României la Bruxelles monitorizează situația, păstrează în permanență legătura cu autoritățile locale și cu familiile victimelor identificate până în prezent, fiind pregătită să acorde asistență consulară specifică în astfel de cazuri.

 

Un al doilea accident, soldat cu un deces 

 

Într-un alt accident, produs luni seară în regiunea Vielsalm, tot în Belgia, și-a pierdut viața un bărbat de origine română. În timp ce mergea pe șoseaua care leagă localitățile Baraque Fraiture și Regné, bărbatul în vârstă de 46 de ani a deviat de la traiectorie și s-a izbit cu mașina de copacii de la marginea drumului. Niciun alt vehicul nu a fost implicat în accident.


www.rri.ro
Publicat: 2017-08-22 20:23:00
Vizualizari: 506
TiparesteTipareste