Propunerile pentru noul CA al SRR: Aviz favorabil în Comisiile de cultură

propunerile pentru noul ca al srr: aviz favorabil în comisiile de cultură Comisiile reunite de cultură au avizat în unanimitate propunerile pentru noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Aviz favorabil în Comisiile reunite de cultură

 

Parlamentarii din comisiile reunite de cultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au avizat în unanimitate propunerile pentru noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

 

Propunerea din partea preşedintelui României este Dragoş Gabriel Pătlăgeanu, iar nominalizarea Guvernului, Maria Ţoghină.

 

PSD i-a propus pe Georgică Severin, Bogdan Niculescu Duvăz, Cristian Teodorescu şi Ruxandra Ileana Săraru; PNL i-a desemnat pe Radu F. Alexandru şi Alexandru Iulian Muraru.

 

Din partea USR, titular în CA al SRR este Angelo Mitchievici, iar Demeter Andras Istvan şi Milan Maniura sunt reprezentanţii UDMR, respectiv al grupului minorităţilor naţionale.

 

Din partea salariaţilor SRR, membrii titulari sunt Adrian Valentin Moise şi Gabriel Basarabescu.

 

Fostul Consiliu de Administraţie al SRR a fost demis la 26 aprilie 2017, prin respingerea de către Parlamentul României a rapoartelor de activitate ale Societății Române de Radiodifuziune (SRR) pe anii 2015 și 2016.

 

Respingerea, în Comisii, a raportului TVR pe 2016

 

Tot astăzi, comisiile de cultură au respins raportul de activitate al Societăţii Române de Televiziune (SRTV) pe anul 2016. Dezbaterea raportului a fost introdusă suplimentar pe ordinea de zi, la solicitarea preşedintelui Comisiei de cultură din Senat, Radu Cosmin Preda. În semn de protest, parlamentarii PNL s-au retras de la şedinţă, a anunţat preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu.


www.rri.ro
Publicat: 2017-09-19 16:45:00
Vizualizari: 257
TiparesteTipareste