Campionatul Naţional de Schimbat Roata

campionatul naţional de schimbat roata Tyre Challenge sau Campionatul Naţional de Schimbat Roata este organizat sâmbătă, 23 septembrie, la Timişoara

“Îti plac mașinile și vrei să te distrezi?” Aşa sună invitaţia lansată pe un site de socializare de către organizatorii primului Campionat Național de schimbat roata de rezervă. Promisiunea adăugată, câştigarea unui set de anvelope noi.

Tyre Challenge sau Campionatul Naţional de Schimbat Roata este organizat sâmbătă, 23 septembrie, la Timişoara, la Iulius Mall, începând cu orele 15.00. Tot aici se organiza în urmă cu un an, un curs gratuit pentru femei, referitor la cum se schimbă eficient roata, sub deviza „Femeia are mereu o alternativă, dar şi o roată de rezervă“.

 

Tyre Challenge este prima competiție națională de înlocuire rapidă a cauciucurilor. Această competiție internațională se mai desfășoară şi în Rusia, Germania, Austria, Ucraina, Bosnia-Herțegovina, Slovenia, Croația și Serbia. Şi nu este vorba doar despre distracție, după cum spun organizatorii. Aceştia își doresc ca această competiție să aibă și o latură socio-educativă, începând cu discuții despre cum îți poți îmbunătății calitatea condusului sau despre sporirea siguranței pentru pasagerii tineri de pe bancheta din spate, până la sugestii despre importanța alegerii unor anvelope corespunzătoare sau a accesoriilor potrivite pentru mașina ta și chiar sfaturi despre cum poți deveni un șofer mai bun.

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-09-22 15:39:00
Vizualizari: 518
TiparesteTipareste