"Descoperă şi Cunoaşte România", proiect pentru tinerii români din diaspora

"descoperă şi cunoaşte românia", proiect pentru tinerii români din diaspora Ministerul pentru Românii de Pretutindeni dă startul înscrierilor pentru etapa a doua a proiectului pilot "Descoperă și Cunoaște România".

Ministerul pentru Românii de Pretutindeni dă startul înscrierilor pentru a doua etapă a proiectului pilot "Descoperă și Cunoaște România", care se va desfășura în perioada 10-12 noiembrie 2017 și care este dedicat tinerilor etnici români din Republica Moldova, ediţiile viitoare urmând a se adresa celorlalte comunităţi româneşti din afara graniţelor.
 

Obiectivul principal al proiectului „Descoperă și Cunoaște România” reprezintă cunoașterea dimensiunii etnice și lingvistice românești în rândul tinerilor de origine română din afara granițelor.


Prima activitate itinerantă a proiectului va avea loc în perioada 10-12 noiembrie 2017 şi va cuprinde printre altele vizite la Palatul Parlamentului, la Turnul Chindiei și la Mănăstirea Dealu din județul Dâmbovița.


Regulament de înscriere


Pentru a se putea înscrie în cadrul acestui proiect, participanţii trebuie să aibă între 18 - 35 ani, să aibă cunoştinţe de bază ale limbii române şi să se încadreze în una din următoarele categorii:
 


Depunerea dosarelor se face până la data de 5 noiembrie 2017, ora 23:59. Toate informațiile despre proiect, condițiile de participare, modalitatea de înscriere și documentele necesare se găsesc în secțiunea Evenimente a site-ului www.mprp.gov.ro.


www.rri.ro
Publicat: 2017-10-25 15:07:00
Vizualizari: 943
TiparesteTipareste