Președintele a decorat consuli onorifici ai României în Marea Britanie

președintele a decorat consuli onorifici ai româniei în marea britanie Președintele Klaus Iohannis a semnat, cu ocazia Zilei Naționale, decretele de decorare a unor consuli onorifici ai României în Marea Britanie.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, cu ocazia Zilei Naționale, decretele de decorare a unor consuli onorifici ai României în Marea Britanie.

 

În semn de deosebită apreciere pentru contribuția personală, avută de-a lungul timpului, în procesul de consolidare și dezvoltare a relațiilor bilaterale dintre România și Marea Britanie, șeful statului a conferit Ordinul Național 'Serviciul Credincios' în grad de Cavaler pentru: Răzvan-Ungureanu Constantinescu, consul onorific la Bristol, Mihaela Radostina Dickson, consul onorific la Morpeth/Newcastle, Andrew Egan Handerson Hendry, consul onorific la Inverness, Annemarie Vișoianu-Kanatas, consul onorific la Leeds, și Viorel Răducănescu, consul onorific la Liverpool.

 

Decorarea a fost făcută la propunerea ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a comunicat Administrația Prezidențială.


www.rri.ro
Publicat: 2017-12-01 20:13:00
Vizualizari: 524
TiparesteTipareste