Oferte de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă

oferte de vacanţă pentru sărbătorile de iarnă România are multe destinaţii pentru a petrece sărbătorile de iarnă: în oraşe, în staţiuni montane, în staţiuni balneare sau la sate unde se mai păstrează tradiţiile.

România are multe destinaţii pentru a petrece  sărbătorile de iarnă:  în oraşe,  în  staţiuni montane, în staţiuni balneare sau la sate unde se mai păstrează tradiţiile. Poiana Braşov îşi păstrează renumele de cea mai scumpă staţiune din România. Într-un hotel de patru stele, pachetele de Crăciun pornesc de la 400 de euro de persoană, pentru cinci nopţi de cazare, cu demipensiune şi mesele festive. Pentru un pachet de 6 nopţi în perioada Revelionului, preţul poate ajunge şi la aproape 1.000 de euro, pachet care include demipensiune şi mesele festive. Având în vedere distanţă destul de mică faţă de Bucureşti, staţiunile de pe Valea Prahovei sunt cele mai căutate destinaţii în perioada Crăciunului şi Revelionului. La un hotel de patru stele din Predeal,  pentru un pachet de patru nopţi într-o cameră dublă, preţul este de 465 de euro/persoană.


La acelaşi confort, dar la preţuri ceva mai mici sunt pachetele din staţiunile balneare. Un pachet de 4 nopţi la un hotel de 4 stele în staţiunea Băile Felix costă 1820 de lei (395 de euro), acelaşi pachet la un hotel  de două stele costând 890 de lei (195 de euro). Un sejur de patru nopţi la un hotel de patru stele din staţiunea Sovata  costă 2.180 de lei/persoană (circa 475 de euro), în pachet fiind inclus, pe lângă demipensiune şi mesele festive, şi accesul nelimitat la centrul spa.


Maramureşul şi Bucovina sunt provincii care au reuşit să-şi păstreze obiceiurile de sărbători, iar tradiţiile de Crăciun sunt unele dintre cele mai frumoase din România. De exemplu, un pachet de 3 nopţi, în perioada Crăciunului, într-o pensiune amenajată într-o casă tradiţională, cu pensiune completă, costă circa 100 de euro de persoană. Plimbarea cu sania trasă de cai şi specatacolul oferit de colindători completează această ofertă. Pentru Revelion este acelaşi preţ cu aceleaşi oferte. Revelionul poate fi petrecut şi la hotelurile din Bucovina. Astfel, un pachet de 4 nopţi cu demipensiune la un hotel de 4 stele din Gura Humorului costă 520 de euro, în pachet fiind incluse masa festivă de Anul Nou, petrecerea de carnaval, precum şi o cină câmpenească.


In toate marile oraşe, inclusiv în Capitală, patronii de restaurante au pregătit evenimente speciale. De exemplu, în Bucureşti pentru petrecerea de Revelion tariful este cuprins între 250 de lei şi 500 de lei, putând ajunge la preţuri mai mari în restaurante exclusiviste.


www.rri.ro
Publicat: 2017-12-08 12:26:00
Vizualizari: 1317
TiparesteTipareste