Ce trebuie să ştiţi dacă veniţi în ţară de sărbători, cu automobilul

ce trebuie să ştiţi dacă veniţi în ţară de sărbători, cu automobilul Pentru cei care se întorc în ţară în următoarea perioadă, reamintim de aplicaţia on-line lansată de Poliţia de Frontieră Română, care prezintă media timpilor de aşteptare, actualizaţi în timp real, la punctele rutiere de trecere a frontierei.

Pentru cei care se întorc în ţară în următoarea perioadă, reamintim de aplicaţia on-line lansată de Poliţia de Frontieră Română, care prezintă media timpilor de aşteptare, actualizaţi în timp real, la punctele rutiere de trecere a frontierei.

 

Poliţia de Frontieră Română recomandă accesarea aplicaţiei on-line şi tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniță, astfel încât să se preîntâmpine apariția suprasolicitărilor doar la unele puncte de trecere. Aplicaţia este disponibilă aici şi pe site-ul Poliţiei de Frontieră Română.

 

Toţi proprietarii de autovehicule din Romania trebuie sa deţină rovinietă atunci când circulă pe autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale. Acestea pot fi achiziţionate online, aici.

În cazul în care aţi achitat o amendă, puteţi trasmite dovada plăţii onlina, aici

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-12-08 15:30:00
Vizualizari: 990
TiparesteTipareste