Mihai Fifor, videoconferinţă cu militarii români

mihai fifor, videoconferinţă cu militarii români Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a participat miercuri, la o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii şi în Polonia.

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a participat miercuri, la o videoconferinţă cu militarii români aflaţi în teatrele de operaţii şi în Polonia. Alături de minitrsul Apărării s-a aflat şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă. Fifor  le-a mulţumit militarilor români  pentru felul exemplar de acţiune în misiunile internaţionale: „România nu are ambasadori mai buni decât dumneavoastră, cei care şi de sărbători apăraţi interesele României în teatrele de operaţii, alături de aliaţii şi partenerii noştri. Reprezentaţi tot ce are mai bun poporul român şi mă înclin în faţa sacrificiului dumneavoastră de a petrece aceste momente festive şi importante departe de familie, într-un mediu ostil şi periculos.”

 

Generalul Nicolae Ciucă a transmis, cu această ocazie, urările  le şi ale conducerii Statului Major al Apărării: ”Doar noi, militarii, cunoaştem trăirile şi emoţiile pe care le simţim în preajma Sărbătorilor, atunci când suntem în misiuni, departe de casă, de familie şi de cei dragi. Este al 16-lea Crăciun, începând cu anul 2002, pe care Armata României îl petrece în operaţiuni şi misiuni NATO şi nu este uşor. Acum, în pragul Crăciunului, vă transmit cele mai frumoase gânduri, să aveţi Sărbători Fericite, un An Nou plin de bucurie şi să vă întoarceţi, cu toţii, sănătoşi acasă.”

 

Sursa: Agerpres


www.rri.ro
Publicat: 2017-12-20 13:38:00
Vizualizari: 819
TiparesteTipareste