Mihai Fifor, Ministrul Apărării Naţionale, vizită în Kandahar

mihai fifor, ministrul apărării naţionale, vizită în kandahar Mihai Fifor, Ministrul Apărării Naţionale, a vizitat, între 27-29 decembrie, Baza Militară Aeriană Kandahar, Afganistan, unde s-a întâlnit cu militarii români.

Mihai Fifor, Ministrul Apărării Naţionale, a vizitat, între 27-29 decembrie, Baza Militară Aeriană Kandahar, Afganistan. El a fost însoţit de şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă.


Cu acest prilej, oficialul român a mulţumit ofiţerilor şi subofiţerilor român dislocaţi în Kandahar pentru participarea la misiunile din teatrele de operaţii."Am dorit să mă aflu zilele acestea în Kandahar, alături de militarii noştri aflaţi în misiune în teatrul de operaţii din Afganistan... Mai mult ca niciodată, în aceste zile încărcate de emoţii, gândurile ne duc la cei dragi nouă, la cei de acasă. Am povestit mult despre nevoile lor şi despre planurile Armatei pentru anul 2018, care sunt foarte ambiţioase din punctul nostru de vedere. Sper să fi reuşit să le fi alinat dorul de copii, de familie şi să îi fi motivat pentru misiunile ce vor veni în noul an. Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceţi. Cuvintele sunt mult prea sărace pentru a vă mulţumi, dumneavoastră şi tuturor celor cei dragi, care vă sunt mereu aproape în dificila misiune pe care o desfaşuraţi", a scris Mihai Fifor pe pagina sa de facebook.Cu această ocazie, a avut loc şi un briefing de informare privind misiunile, activităţile desfăşurate de către forţele române mobilizate în bazele militare din Afganistan.


www.rri.ro
Publicat: 2017-12-29 12:24:00
Vizualizari: 838
TiparesteTipareste