Teatru forum la Liceul Tehnologic „Carol I” din București

teatru forum la liceul tehnologic „carol i” din bucurești La 13 iunie a fost susținută ultima reprezentație de teatru forum din cadrul caravanei „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”.

Data de 13 iunie 2018 a avut o importanță deosebită pentru Centrul de Informare Europe Direct București. La această dată un proiect foarte frumos a ajuns la final. Miercuri, 13 iunie, a fost susținută ultima reprezentație de teatru forum din cadrul caravanei „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”. Coordonatorul de proiect Loredana Licuța, împreună cu Georgiana Chivescu, expert informare și comunicare, Claudia Hîncu, bursier social media și cu trupa de teatru formată din liceeni au participat la activitatea susținută la Colegiul Tehnic „Carol I” din București.

 

Activitatea a avut scopul de a aduce la cunoștință elevilor implicațiile cetățeniei europene și de a-i stimula să participe la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European, din anul 2019. Tema centrală pe care s-a bazat piesa constă în oportunitățile pe care le au tinerii elevi în calitate de cetățeni europeni, oportunități de care nu pot profita la maxim din cauza unor factori externi cum ar fi familia, școala, prietenii, etc.

 

Elevii Colegiului Tehnic „Carol I” au înțeles cât de important este să te implici atunci când vrei să realizezi ceva și au înțeles, de asemenea, câte beneficii le aduce statutul de cetățean al Uniunii Europene. (autor Loredana Licuța, Coordonator Centrul Europe Direct București)


www.rri.ro
Publicat: 2018-06-22 14:43:00
Vizualizari: 478
TiparesteTipareste