Accident rutier produs în Austria

accident rutier produs în austria Ambasada României la Viena are în atenție un accident rutier mortal produs lângă Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism din România.

Ambasada României la Viena are în atenție accidentul rutier produs în apropierea orașului Sankt Polten, în care a fost implicat un autoturism înmatriculat în România. Misiunea diplomatică a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, în vederea obţinerii unor informaţii  suplimentare cu privire la identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate.

 

Conform datelor preliminare obținute, un cetățean român a decedat, iar alți doi, printre care si un minor, au suferit răni grave și au fost transportați la o unitate medicală din zonă. Membrii de familie au fost notificați cu privire la accident.

 

Ambasada României la Viena monitorizeaza situația și este în contact permanent cu autoritățile locale și membrii de familie, fiind pregatită să acorde asistență consulară, în limita competențelor legale.


www.rri.ro
Publicat: 2018-07-22 16:00:00
Vizualizari: 407
TiparesteTipareste