Weekend sportiv

weekend sportiv Marţi, miercuri şi joi au avut loc jocurile etapei a 18-a a campionatului primei ligi române de fotbal/ Judo: Liga Campionilor şi Liga Europei

Marţi, miercuri şi joi au avut loc jocurile etapei a 18-a a campionatului primei ligi române de fotbal. Marţi, FC Voluntari a dispus, cu 2-0, acasă, de FC Hermannstadt, iar CFR Cluj a trecut cu 3-0, la Bucureşti, de Dinamo. Miercuri, la Mediaş, Gaz Metan şi Viitorul Constanţa au încheiat la egalitate, 2 la 2, apoi, la Sfântu Gheorghe, echipa locală Sepsi a trecut de FCSB cu 4 la 2. Joi, toate cele trei jocuri disputate au fost câştigate de echipele care au evoluat în deplasare. Într-un adevărat derby danubian, Astra Giurgiu a învins Dunărea Călăraşi cu 2-1. Apoi, în confruntarea dintre cele două echipe care reprezintă Moldova în prima ligă, Poli Iaşi s-a impus la AFC Botoşani, tot cu 2 la 1. Ziua s-a încheiat cu jocul de la Chiajna, dintre Concordia şi Universitatea Craiova, câştigat de echipa din Oltenia cu 3 la 1.


Vineri este zi de pauză în Liga I, dar sâmbătă încep jocurile etapei a 19-a. La Târgu Mureş, FC Hermannstadt se confruntă cu Dinamo Bucureşti. Urmează jocul de la Cluj, dintre CFR şi Gaz Metan Mediaş. Duminică sunt programate trei partide. La Iaşi, Poli întâlneşte Dunărea Călăraşi. Apoi, la Giurgiu, Astra primeşte vizita echipei Concordia Chiajna. Seara se încheie cu jocul de la Piteşti, dintre FCSB şi Viitorul Constanţa. Luni, ultimele două partide ale etapei: Sepsi Sfântu Gheorghe cu AFC Botoşani şi Universitatea Craiova cu FC Voluntari. În clasament conduce Clujul, cu 39 de puncte. Urmează FCSB, cu 34, Viitorul, cu 33 şi Craiova, cu 32.


În weekend, la Bucureşti se desfăşoară două competiţii majore de judo: Liga Campionilor şi Liga Europei, la masculin şi feminin. La întreceri, la care sunt prezenţi peste 400 de sportivi, iau parte 4 echipe din România. În Liga Campionilor, acestea sunt CSM Bucureşti, la masculin, şi U CSM Dinamo Cluj-Napoca, la feminin. In Liga Europei concurează CSM CSU Piteşti, la băieţi, şi SCM Deva, la fete. 


www.rri.ro
Publicat: 2018-12-07 10:50:00
Vizualizari: 779
TiparesteTipareste