Noul mers al trenurilor 2018-2019, rute externe

noul mers al trenurilor 2018-2019, rute externe CFR Călători anunţă că s-a introdus în grafic trenul Transilvania pe ruta Cluj Napoca-Viena. Trenul va circula zilnic pe ruta Cluj Napoca - Oradea - Budapesta - Viena şi sunt sunt trei categorii de bilete.

CFR Călători anunţă că s-a introdus în grafic trenul Transilvania pe ruta Cluj Napoca-Viena. Trenul va circula zilnic pe ruta Cluj Napoca - Oradea - Budapesta - Viena şi sunt sunt trei categorii de bilete, cele aflate la ofertă, cu 133 lei (29 euro) pe călătorie, 158 lei (33 de euro), respectiv 184 lei (39 de euro) O altă noutate este legătura directă între Budapesta și București (via Craiova, Timișoara, Arad, Curtici) cu trenul InterRegio Traianus. Alte trenuri vor reveni pe ruta consacrată: Trenul Dacia, care circula zilnic  de la București  la Viena, va reveni prin Sighișoara. Orașul Sibiu este conectat cu Budapesta prin două perechi de trenuri directe InterRegio (IR 74/IR 75 și IR 473/IR 472), atât cu parcurs de zi, cât și cu parcurs de noapte. Pentru călătoria de la Sibiu la Viena cu trenul Dacia este asigurată legătura în Mediaș cu trenul Regio. Trenul Harghita (IR 366/ IR 367), care circula de la Brașov la Budapesta Keleti, revine pe ruta consacrată Brașov - Deda - Dej - Cluj - Budapesta.


CFR Călători mai anunţă că pasagerii vor putea călători în afara țării zilnic, cu trenuri directe din București Nord către Viena (de la 39 Euro pe sens) și Budapesta (de la 29 Euro pe sens),  către Chişinău (de la 19 euro pe sens), iar în sezonul estival către Sofia (de la 30 euro pe sens), Istanbul (de la 54 euro pe sens) și Salonic (de la 56 euro pe sens). Din Viena există posibilități de călătorie către orice destinație europeană. De asemenea, oferta de transport internațional include trenuri zilnice directe către Budapesta și din Timişoara (de la 15 Euro pe sens), Cluj Napoca (de la 15 Euro pe sens) şi Brașov (de la 19 Euro pe sens). Foarte avantajoase sunt şi ofertele pentru călătoriile către Austria, Germania, Polonia, Slovacia şi Cehia, cât şi oferta Interrail Pass, care reprezintă un abonament valabil în toată Europa sau într-o anumită țară din Europa.


Informaţii suplimentare por fi procurate pe site-ul www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic internațional


www.rri.ro
Publicat: 2018-12-21 14:08:00
Vizualizari: 2011
TiparesteTipareste