Marș de comemorare a eroilor Revoulției din decembrie ’89

marș de comemorare a eroilor revoulției din decembrie ’89 Sute de persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, pentru o acţiune anunţată pe reţelele de socializare drept „22 Decembrie - Revoluţia noastră”.

Sute de persoane s-au adunat, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, pentru o acţiune anunţată pe reţelele de socializare drept „22 Decembrie - Revoluţia noastră”. Marșul este organizat pentru a comemora victimele Revoluției, dar și un protest împotriva PSD-ALDE, actuala coaliție de guvernare. Cei prezenți au desfăşurat un banner pe care scrie „Cinste martirilor pentrut libertate!” și altul cu un colaj de fotografii din timpul Revoluţiei din 1989, anunță Agerpres.

 

Manifestanții au pornit într-un marș către Piața Universității iar pe parcurs li s-au alăturat și alte persoane, numărul lor fiind de circa 2.000, conform mai multor publicații. Pe parcurs, manifestanții au păstrat momente de reculegere și au scandat „Păcat, păcat de sângele vărsat” și „Iliescu după Vișinescu”. De asemenea, cei prezenți au avut și lozinci împotriva actualei puteri: „Nu vrem să fim conduși de hoți” și „PSD, ciuma roșie!”


www.rri.ro
Publicat: 2018-12-22 19:59:00
Vizualizari: 691
TiparesteTipareste