Weekend sportiv

weekend sportiv Monica Niculescu s-a oprit, vineri, în semifinalele probei de dublu a turneului de tenis de la Hobart, din Tasmania, dotat cu premii de 250 de mii de dolari.

Monica Niculescu s-a oprit, vineri, în semifinalele probei de dublu a turneului de tenis de la Hobart, din Tasmania, dotat cu premii de 250 de mii de dolari. Perechea formată din Monica şi chinezoaica Zhaoxuan Yang, cap de serie numărul trei, a fost învinsă de cuplul numărul unu de pe lista favoritelor, format de Hao-Ching Chan şi Latisha Chan din Taiwan cu 6-3, 6-4. Niculescu şi Yang vor primi un cec de 1.718 dolari şi 110 puncte WTA la dublu. Să mai notăm că, la Hobart, Monica Niculescu a fost campioană la dublu în 2012 şi 2014.


Echipa de fotbal Universitatea Craiova i-a cedat sub formă de împrumut pe Florin Gardoş şi Andrei Burlacu la Politehnica Iaşi, de unde l-a transferat pe Andrei Cristea, informează site-urile celor două cluburi, citate de Agerpres. Gardoş şi Burlacu sunt împrumutaţi în Copou până la finele sezonului, cu opţiunea de a fi transferaţi definitiv în vara anului 2019.


Vineri debutează stagiul de pregătire al echipei Dunărea Călăraşi la Antalya. Din lotul echipei va face parte şi irlandezul Conor Henderson, adus din Bulgaria, de la Pirin Blagoevgrad. Henderson a mai evoluat în cariera sa la Coventry City, Hull City, Stevenage FC, Crowley Town şi Grimsby City.


Trecem la handbal feminin, pentru a nota că sâmbătă şi duminică, două echipe din România joacă în faza grupelor Cupei EHF. În grupa D, Sport Club Municipal Craiova, deţinătoarea Cupei EHF, întâlneşte, sâmbătă, formaţia Bera Bera, din Spania. În prima etapă a fazei grupelor, săptămâna trecută, Bera Bera a pierdut la Podravka, în Croaţia, cu 29 la 32, iar Craiova a învins, acasă, echipa daneză Nykøbing, cu 18 la 12.


În grupa A. duminică, Măgura Cisnădie primeşte vizita formaţiei norvegiene Storhamar. Ardelencele vin după o înfrângere grea, cu 18 la 41, suferită, săptămâna trecută, în deplasare, în faţa danezelor de la Esbjerg. Şi Storhamar a pierdut, săptămâna trecută, în Germania, la Bietigheim, dar la numai trei goluri diferenţă: 25 la 28. 


www.rri.ro
Publicat: 2019-01-11 11:39:00
Vizualizari: 287
TiparesteTipareste