Informaţii din transportul aerian

informaţii din transportul aerian Compania Tarom anunţă noi curse pentru 2019.

Compania Tarom anunţă noi curse pentru 2019. Incepând din aprilie, vor fi curse de la Timişoara la Constanţa, dar şi zboruri internaţionale către Antalya (Turcia), Creta, Skiathos şi Zakynthos (Grecia), Tunis (Tunisia) şi Hurghada (Egipt). De asemenea, din luna martie, Compania Tarom va opera cinci zboruri săptămânale către Bucureşti şi retur, de pe aeroporturile din Baia Mare şi Satu Mare. Compania mai informează că începe biletelor din Oradea către Milano şi Barcelona şi retur. Vor fi doua curse pe săptămână. De asemenea, Compania Tarom va începe şi operarea curselor aeriene pe ruta Arad - București, și retur, cel mai probabil în luna martie. Operatorul național va reintroduce  şi zborurile directe  pe ruta  București - Cairo, după o pauză de peste 5 ani.


Wizzair va lansa două rute noi cu plecare din București la începutul lunii aprilie către Castellon (Spania) și Memmingen (Germania). Ruta București - Castellon va debuta în 3 aprilie și va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale (în zilele de miercuri și duminică). Castellon va fi a opta destinație din Spania servită de Wizz cu plecare din București. Zborurile către Memmingen vor începe din 2 aprilie și vor fi operate cu o frecvență de trei zboruri săptămânale (în zilele de marți, joi și sâmbătă).


Compania aeriană  Ryanair a lansat în ianuarie  o nouă rută din București către Tel Aviv. Noua rută va fi operată cu o frecvență de două zboruri săptămânale, marti şi sâmbăta, și va debuta în aprilie.


Vă mai anunţăm că operatorii TAROM şi Blue Air, în calitate de membre ale Asociaţiei Internaţionale de Transport Aerian, au semnat două parteneriate privind protejarea pasagerilor în caz de întârzieri şi eliminarea formalităţilor de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală.  Astfel, pe rutele comune şi în limita locurile disponibile, fiecare companie se angjează să accepte biletele de călătorie ale pasagerilor partenerului şi transportul acestora la destinaţia aleasă. 


In cazul unor întârzieri şi defecţiuni tehnice, ambele companii îşi vor prelua pasagerii reciproc.  In al doilea rând, cu un singur bilet de călătorie, pasagerii vor beneficia de transferul automat al bagajelor de cală, fără a mai fi necesare alte formalități suplimentare.  De exemplu, dacă de la Iaşi la Bucureşti pasagerul călătoreşte cu BlueAir iar de la Bucureşti la Paris cu TAROM, pe Otopeni va fi eliminat procesul de check-in, iar trasportul bagajelor între aeronave va fi asigurat, fără ca pasagerul să le mai ridice. 


www.rri.ro
Publicat: 2019-02-23 12:05:00
Vizualizari: 1153
TiparesteTipareste