Câştigătorii concursului "Govora - turism balnear la nivel european"

câştigătorii concursului "govora - turism balnear la nivel european" Dragi prieteni, Radio România Internaţional v-a invitat până la 28 februarie 2019, data poştei, să participaţi la un concurs de cultură generală cu titlul "Govora - turism balnear la nivel european", dedicat staţiunii Govora...

 

Dragi prieteni, Radio România Internaţional v-a invitat până la 28 februarie 2019, data poştei, să participaţi la un concurs de cultură generală cu titlul "Govora - turism balnear la nivel european", dedicat staţiunii Govora, turismului balnear, dar şi reuniunilor internaţionale pe care staţiunea le găzduieşte în timpul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

 

Concursul a trezit interesul dvs. şi am primit 225 răspunsuri corecte şi complete. Vă mulţumim şi vă invităm să participaţi şi la alte concusuri.

 

Marile Premii vor fi două excursii pentru câte o persoană, de 9 zile, 8 nopţi cazare cu pensiune completă, în perioada 15-30 iunie 2019, sponsorizate de Hotelul Palace, din Băile Govora, judeţul Vâlcea. Concursul a fost organizat împreună cu Primăria oraşului Govora, Uniunea Artiştilor Plastici Filiala Vâlcea şi Societatea Naţională a Sării SALROM - Sucursala Vâlcea.

 

Din emisiunile RRI, de pe site sau profilurile de Facebook, Google+ şi LinkedIn aţi putut afla răspunsurile la întrebări. Concursul s-a încheiat la 28 februarie 2019. Până să aflaţi cine sunt câştigătorii, vă reamintim întrebările la care v-am invitat să răspundeţi:

 

- Unde se află cel mai mare parc balnear din România? Răspuns corect: la Băile Govora.

- Ce eveniment internaţional se organizează în luna mai 2019 la Govora? Răspuns corect: reuniunea "Turismul balnear - strategie la nivelul UE de dezvoltare transnaţională".

- În ce judeţ al României se află Băile Govora? Răspuns corect: în judeţul Vâlcea.

 

Acum putem derula lista câştigătorilor:

Cele 10 Menţiuni au revenit ascultătorilor sau utilizatorilor de Internet: Biswanath Bhatta, Prithwiraj Purkayastha, Samir Mukhopadhyay, Mitul Kansal şi Shatrudhan Sharma, toţi 5 din India, Ralph Sorrentino şi Carrie Hopper, ambii din SUA, Ziyad Salem Aqil, din Iordania, José Luis Corcuera din Spania, şi Michel Frémy, din Belgia.

 

Cele 10 Premii III au revenit ascultătorilor sau userilor: Wade Martyn şi Richard Contone, ambii din SUA, Obaid Alam, din Pakistan, Chaitaly Sarkar, din India, Zoran Vrucinici, din Bosnia şi Herţegovina, Dilmi Tahar, din Algeria, Anatolii Klepov, din Rusia, Miguel Ramón Bauset, din Spania, Joaquín Bustos Baptista, din Venezula, şi Maguy Roy, din Franţa.

 

10 Premii II au revenit următorilor: Dylan O'Dwyer, din Irlanda, Emin Omerspahici, din Bosnia şi Herţegovina, Olexandr Kuziominskiy, din Ucraina, Liu Fajian, din China, Anna Mahjar-Barducci, din Italia, Abdelilah Izou, din Maroc, Georg Pleschberger, din Austria, Nikolai Larin, din Rusia, Javier Núñez Mon, din Spania, şi Mériem Sabine Amrane, din Algeria, care a scris Secţiei Franceze.

  

10 Premii I au revenit următorilor ascultători sau internauţi: Grant Skinner, din Marea Britanie, Angelina Olaru, din Republica Moldova, Serhii Badik, din Ucraina, Chen Wei, din SUA, care a scris Secţiei Chineze, Francesco Paroli, din Italia, Boudoukha Mohamed, din Algeria, Carsten Fenske, din Germania, Iurii Gavrilov, din Tadjikistan, care a scris Secţiei Ruse, Álvaro Muñoz Yáñez, din Chile, şi Amady Faye, din Senegal. 

 

6 Premii Speciale au revenit următorilor ascultători sau Internet useri: Christer Brunstrom, din Suedia, Ali Benchohra, din Algeria, Dieter Langguth, din Germania, Andrei Bondarenko, din Rusia, Christian Ghibaudo, din Franţa, şi Antonio Avelino da Silva, din Brazilia, care a scris Secţiei Spaniole.

  

Şi acum, momentul cel mai aşteptat. A participat la concurs, a răspuns corect şi a câştigat o excursie de 9 zile, 8 nopţi, pentru două persoane, cu pensiune completă, în perioada 15-30 iunie 2019, la Hotelul Palace, din Băile Govora, ascultătorul RRI ... Hans Verner Lollike, din Danemarca. El va veni în România împreună cu soţia sa, Inge-Lise Lollike. Sincere felicitări şi vă aşteptăm să reveniţi în România!

 

Marele câștigător, Hans Verner Lollike, a argumentat de ce a participat la concurs: "Cultura băilor termale este necunoscută in Scandinavia. Mi s-a părut întotdeauna un pic ciudat ca  adulţii să petreacă o săptamână sau chiar mai mult având grijă de corpul lor, dar acum, după ce am împlinit 70 de ani, mă plimb cu bicicleta în fiecare zi şi înţeleg că a avea grijă de propriul corp este un lucru bun. Astfel, mi-ar plăcea probabil să petrec o saptamână la băi, mai ales dacă natura din jur mi-ar permite să faci şi mici plimbări în aer liber. Toate acestea mi-au oferit un motiv în plus să particip la acest concurs, deşi simplul fapt că aş putea vizita România este o motivaţie suficientă. În Danemarca, cele mai multe programe şi buletine de ştiri sunt despre probleme. RRI îmi oferă, prin intermediul radioului dar şi al Internetului, o imagine completă a României. Mai mult, faceţi eforturi să ne implicaţi şi pe noi în anumite programe, cum ar fi cele legate de Ziua Radioului, Omul Anului sau concursurile pe care le organizaţi. Cele mai bune gânduri".

 

Mulţumim tuturor celor care ne-au răspuns la întrebări şi care au argumentat ce i-a convins să participe la concurs.

 

Premiile şi menţiunile vor fi expediate prin poştă în lunile următoare, în funcţie de bugetul alocat RRI, şi vă rugăm să ne confirmaţi, printr-o scrisoare sau printr-un e-mail, atât primirea, cât şi conţinutul! Vă mulţumim, din nou, că v-aţi încercat şansele şi aţi răspuns la concursul RRI şi vă invităm să participaţi în număr cât mai mare şi la următoarele noastre concursuri! 

 

 

(Alecu Marciuc, Răzvan Emilescu, Eugen Cojocariu)

 

 

 


www.rri.ro
Publicat: 2019-03-28 13:04:00
Vizualizari: 887
TiparesteTipareste