Atenţionare de călătorie Republica India -Ciclon Fani

atenţionare de călătorie republica india -ciclon fani Republica India: autorităţile indiene au emis prognoze meteorologice în care este semnalat ciclonul Fani, valabile până la data de 5 mai 2019 pentru coasta de est a Republicii India.

Republica India: autorităţile indiene au emis prognoze meteorologice în care este semnalat ciclonul Fani, valabile până la data de 5 mai 2019 pentru coasta de est a Republicii India, cu preponderenţă pentru statele din zona Golfului Bengal, respectiv statele Odisha, West Bengal, Andhra Pradesh, unde se înregistrează fenomene meteorologice extreme (vânt şi precipitaţii),   informează Ministerul Afacerilor Externe.

Autorităţile locale sunt în alertă, iar multe dintre cursele regulate ale mijloacelor de transport au fost anulate. Cetăţenii români afectaţi de situaţia din atenţionare pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la New Delhi: +911126141663, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica India: +918130303444.

 

www.rri.ro
Publicat: 2019-05-03 18:48:00
Vizualizari: 1296
TiparesteTipareste