Ester Peony la ceremonia de deschidere a Eurovision 2019

ester peony la ceremonia de deschidere a eurovision 2019 Ediţia 64 a Eurovision Song Contest a fost deschisă oficial duminică, 12 mai, cu defilarea delegaţiilor şi recepţia organizată la Tel Aviv.

Ediţia cu numărul 64 Eurovision Song Contest a fost deschisă oficial duminică, 12 mai, cu defilarea delegaţiilor şi recepţia organizată la Charles Bronfman Auditorium din Tel Aviv. Îmbrăcaţi în ţinute elegante, optimişti şi cu zâmbetul pe buze, artiştii români, alături de reprezentanţii celorlalte 40 de ţări participante la Eurovision, au defilat prin faţa jurnaliştilor, fanilor şi a publicului care s-a strâns duminică seară în Piaţa Habima.

 

Îmbrăcată într-o rochie albă, repreztentanta României, Ester Peony, a acordat numeroase interviuri jurnaliştilor şi a făcut poze cu sutele de fani prezenţi la ceremonie pe parcursul traseului de peste 120 de metri. Ester a fost însoţită pe covorul portocaliu de Alex Şerbu, producătorul muzical al piesei 'On a Sunday' şi de ceilalţi artişti care urcă, alături de ei, pe scenă.

 

Spiritul Eurovision s-a descătuşat aici, în Tel Aviv, unde mă simt, deja, ca acasă, a declarat Ester Peony, emoţionată după experienţa de pe covorul portocaliu.

 

Semifinalele şi finala Eurovision, din 14 şi 16, respectiv 18 mai, vor putea fi urmărite pe TVR 1, TVR HD şi TVR Internaţional. Ester Peony, reprezentanta noastră la ediţia din acest an cu piesa 'On a Sunday', va urca pe scena Eurovision Song Contest pe 16 mai, în a doua semifinală a competiţiei, având numărul 6 de intrare în concurs. Alături de România, în a doua semifinală participă Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Republica Moldova, Letonia, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Republica Macedonia de Nord, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

 

Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2019 de la Tel Aviv începând cu prima semifinală din data de marţi 14 mai, de la ora 22.00. Cea de-a doua semifinală, în care vor concura şi reprezentanta României, va avea loc pe 16 mai, iar marea finală va avea loc două zile mai târziu, pe 18 mai.

 

 


www.rri.ro
Publicat: 2019-05-13 14:35:00
Vizualizari: 913
TiparesteTipareste