Teatru forum la Liceul Teoretic "Ioan Petruș" din Otopeni

teatru forum la liceul teoretic "ioan petruș" din otopeni La data de 15 mai, Centrul Europe Direct București a ajuns cu Caravana de teatru forum "Stă în puterea ta să schimbi ceva!"

La data de 15 mai, Centrul Europe Direct București a ajuns cu Caravana de teatru forum "Stă în puterea ta să schimbi ceva!" la Liceul Teoretic "Ioan Petruș" din Otopeni, unde am fost primiți cu brațele deschise de profesorii și elevii clasei a XII-a profil uman.


Tinerii noștri actori amatori de la Colegiul Național "Ion Creangă", Liceul Teoretic "Mihail Sadoveanu" și Liceul Teoretic "Jean Monnet" au fost foarte apreciați pentru prestația lor iar elevii de la Liceul "Ioan Petruș" au rezonat cu personajul opresat, dorind să schimbe cursul evenimentelor în favoarea profesoarei de engleză.


Aceștia din urmă au înțeles că dacă stai pasiv și nu te implici, lucrurile pot merge într-o direcție nedorită și au luat atitudine. Cu ajutorul lor, povestea noastră a ajuns să aibă un final fericit. Evenimentul și-a îndeplinit scopul de a-i responsabiliza pe tineri cu privire la dreptul fundamental de care beneficiază, acela de a vota, pentru prima oară în viața lor, la alegerile europene din 26 mai.


Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesați pagina Europe Direct București.

(Loredana Licuța, coordonator Europe Direct București, IER)



www.rri.ro
Publicat: 2019-05-29 16:52:00
Vizualizari: 1285
TiparesteTipareste