Info Sport

info sport La Jocurile Europene de la Minsk, sportivii români Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de aur în proba de canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri.

La Jocurile Europene de la Minsk, sportivii români Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi au cucerit medalia de aur în proba de canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri. Ei au fost urmaţi de echipajele Ucrainei şi Rusiei. Mihalachi este dublu campion mondial al probei, în 2010 şi  2014, iar Chirilă e medaliat cu aur la Europenele de tineret de anul trecut. Aceasta a fost a doua medalie de aur a delegaţiei României la Minsk.


Tot miercuri, la Minsk, sportivul român Rareş Chintoan a fost învins de azerul Jamaledin Magomedov în confruntarea directă pentru medalia de bronz la lupte libere, categoria 125 kg. La box, românca Maria Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală, după ce a fost învinsă de rusoaica Svetlana Soluianova, la puncte, în limitele categoriei  51 de kg. Să mai notăm că rezultatele obţinute la Minsk în competiţiile de atletism, badminton, ciclism, judo, karate, tenis de masă, tir cu arcul şi tir sportiv contează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor, din Japonia.


Echipa feminină de rugby în 7 a României s-a calificat la turneul preolimpic programat luna viitoare în Rusia, la Kazan. "Ghindele", cum sunt alintate tinerele rugbiste române, au câştigat cea de-a doua etapă a competiţiei Rugby Europe Women Trophy, care a avut loc zilele trecute la Lisabona, cu şase victorii din tot atâtea partide disputate.


Echipa de fotbal Astra Giurgiu a fost învinsă de formaţia Ural Ekaterinburg cu scorul de 2-1, miercuri, la Zrece, în stagiul de pregătire din Slovenia. În Spania, la Marbella, Dinamo Bucureşti a învins formaţia nord-irlandeză Linfield Belfast cu scorul de 2-0. În stagiul de pregătire din Austria, CFR Cluj a învins formaţia croată NK Osijek cu scorul de 2-1. www.rri.ro
Publicat: 2019-06-27 11:19:00
Vizualizari: 585
TiparesteTipareste