Sport Club RRI: Fotbal

sport club rri: fotbal CFR Cluj a debutat cu stângul în calificările pentru Liga Campionilor la fotbal. În primul tur preliminar, manşa întâi, ardelenii au pierdut, în deplasare, în faţa echipei FC Astana, campioana Kazahstanului, cu 0 la 1.

CFR Cluj a debutat cu stângul în calificările pentru Liga Campionilor la fotbal. În primul tur preliminar, manşa întâi, ardelenii au pierdut, în deplasare, în faţa echipei FC Astana, campioana Kazahstanului, cu 0 la 1. Evoluţia echipei campioane a României a fost slabă, sub aşteptări. Cu toate acestea, CFR a controlat jocul în cea mai mare parte a timpului, dar fără a-şi crea multe faze de gol. Împotriva cursului jocului, Astana a marcat, în minutul 68, prin Evgheni Postnikov, după ce balonul, venit din corner, a trecut uşor de "clujenii" Vinicius şi Culio. În minutul 81, Clujul a ratat cea mai mare ocazie a partidei, prin francezul Billel Omrani, care, aflat în faţa porţii goale, a trimis balonul în afara terenului.

Partida retur se va disputa miercuri, 17 iulie, de la ora 21, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca. Dacă ratează calificarea, CFR merge in turul doi preliminar al Ligii Europa.


Joi, două echipe române evoluează în manşa întâi a primului tur preliminar al Ligii Europa. Universitatea Craiova joacă, în deplasare, în faţa echipei Sabail, din Azerbaidjan. Vedeta echipei azere este ghanezul Michael Essien, fost la Chelsea, Real Madrid şi Milan, acum în vârstă de 37 de ani. La Sabail joacă şi brazilianul Erico da Silva, sportiv care a evoluat mai mulţi ani în România. Terenul echipei azere este sintetic, fapt care poate conta în favoarea gazdelor.


La Giurgiu, FCSB primeşte vizita echipei Milsami Orhei, din Republica Moldova. Gruparea bucureşteană este favorită, chiar dacă joacă la 60 de kilometri de casă, din cauza faptului că Arena Naţională din Bucureşti este rezervată pentru mai multe concerte. În campionat, FCSB va juca partida din prima etapă a campionatului Ligii Întâi, cu FC Hermannstadt, la Piteşti.  



www.rri.ro
Publicat: 2019-07-10 11:30:00
Vizualizari: 780
TiparesteTipareste