Conversațiile UE - Baltica 2019: așteptând schimbarea politică

conversațiile ue - baltica 2019: așteptând schimbarea politică În data de 5 aprilie 2019 a avut loc Conferința internațională anuală la nivel înalt: "Conversațiile UE - Baltica 2019: așteptând schimbarea politică".

În data de 5 aprilie 2019 a avut loc Conferința internațională anuală la nivel înalt: "Conversațiile UE - Baltica 2019: așteptând schimbarea politică". Evenimentul a fost organizat de Institutul de Afaceri Internaționale din Letonia, în cooperare cu Reprezentanța Comisiei Europene în Letonia și Parlamentul Republicii Letonia.


În timpul conferinței, vorbitorii au abordat tematica negocierilor în curs privind următorul cadru financiar multianual, au explicat care sunt tacticile UE în mediul comerțului internațional actual, și ceea ce ar trebui să fie, au discutat viitorul politicilor și sistemelor de apărare europene și au încercat să ofere răspunsuri la maniera în care instituțiile Uniunii Europene pot contribui mai bine la rezolvarea sau adaptarea la provocările actuale create de spațiul informațional și au estimat cum vor evolua relațiile dintre UE și SUA în perioada premergătoare următoarelor alegeri prezidențiale din SUA în 2020.


Institutul European din România a fost reprezentat la eveniment de dl Mihai Sebe, expert în cadrul Biroului Studii și Analize, în calitate de vorbitor. Articolul complet este disponibil în Newsletter-ul IER.

(Mihai Sebe, Biroul Studii și Analize, IER)



www.rri.ro
Publicat: 2019-07-11 15:41:00
Vizualizari: 1134
TiparesteTipareste