Parcuri acvatice în zona Bucureştiului

parcuri acvatice în zona bucureştiului Parcurile acvatice din Bucureşti, alături de ştranduri şi piscine, sunt cele mai potrivite alternative de petrecere a timpului liber.

Parcurile acvatice din Bucureşti, alături de ştranduri şi piscine, sunt cele mai potrivite alternative de petrecere a timpului liber.


Parcul Acvatic Crângaşi pune la dispoziţie, pe o suprafaţă de 7 hectare, următoarele facilităţi: plaja de nisip, sezlonguri, umbreluţe, terenuri de fotbal/tenis/baschet,  tobogane pentru adulţi şi copii,  bazine pentru copii şi adulţi dintre care 2 bazine olimpice, un bazin cu valuri unic în Bucureşti. Există şi un spatiu special amenajat de mancare zona dotat cu gratare şi un cuptor de pizza pe vatră si bar amenajat pentru cocktailuri, dar şi 2 parcări cu o capacitate de până la 1000 de locuri. Preţul biletului pentru adulţi este de 30 de lei (6 euro), iar în weekend 50 de lei (10 euro). Pensionarii care vor să se răcorească aici plătesc 20 de lei pentru o zi.


Parcul acvatic  Otopeni se întinde pe o suprafaţă de 4 hectare şi are o capacitate de până la 5.000 de persoane. Aici găsiţi  piscine, tobogane de diferite dimensiuni, umbrele, teren de volei şi fotbal,  zona dedicată copiilor, zona de mâncare şi zona VIP. De luni până vineri, copii plătesc pe un bilet  20 de lei, elevii şi studentii - 30 de lei, tariful standard fiind de 40 de lei. La sfârşitul săptămânii, tariful standard este de 60 de lei.


Unul dintre cele mai vechi parcuri acvatice din jurul Bucureştiului este  situat în Chiajna, la 13 km de capitală. Are 4,2 hectare,  22 de tobogane, piscină cu valuri şi locuri gratuite de parcare. Preţul unui bilet în timpul săptămânii este de 50 de lei, iar în weekend 65 de lei. Pentru elevi şi studenţi preţul este de 35 de lei, respectiv 40 de lei. Copiii până la 3 ani au gratuitate, dar există şi bilete pentru o jumătate de zi (de la ora 16.00) la preţ de 30 de lei.In acest sezon estival, mai multe trenuri vor asigura legătura feroviară între Bucureşti și Parcul acvatic de distracții Divertiland. Durata medie a călătoriei este de 20 minute, iar preţul unui bilet variază între 3.9 lei (la trenurile Regio) și 12.1 lei (pentru trenurile Interregio) la clasa a 2-a.Copiii și elevii beneficiază de o reducere de 50%, iar pentru călătoria dus-întors călătorii beneficiază de reducere 10% din tariful preț întreg, dacă legitimațiile de călătorie sunt achiziționate de la casele de bilete din stațiile de cale ferată sau agențiile de voiaj și, în plus 5% reducere la achiziționarea online.


Therme Bucureşti este unul dintre cele mai mari centre de wellness şi relaxare din Europa. Aici se găseşte şi cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante din care peste 500 de palmieri si alte specii. Spațiul acoperit este împărțit în 3 mari zone și, în funcție de ce îți dorești, plătești intrarea pentru o anumită categorie. In zona destinată distracţiei în familie se găsesc tobogane acvatice pentru copii de toate vârstele, piscine  şi plaja de nisip. Un adult plăteşte pentru 3 ore, 50 de lei, iar pentru o zi - 75 de lei (16 euro). In zona cu piscine, un adult plătetşe 64 de lei pentru 3 ore, iar pentru o zi - 85 de lei. In zona de saune, masaj şi relaxare, preţul pentru 3 ore este de 88 de lei ( 18,7 euro), iar pentru o zi, 109 lei (23 euro). 


www.rri.ro
Publicat: 2019-07-19 14:59:00
Vizualizari: 1241
TiparesteTipareste