Cartea nu intră niciodată în vacanță la Caravana Gaudeamus Radio România

cartea nu intră niciodată în vacanță la caravana gaudeamus radio românia În mijlocul vacanței mari, Radio România vă invită să adăugați încă un strop de culoare sejurului pe Litoral, cu (cel puțin!) o vizită la Târgul Gaudeamus.

În mijlocul vacanței mari, Radio România vă invită să adăugați încă un strop de culoare sejurului pe Litoral, cu (cel puțin!) o vizită la Târgul Gaudeamus. Valuri de cărți, premii pentru cititorii pasionați și muzică românească de cea mai bună calitate vă așteaptă între 1 şi 5 august, în Piaţeta Perla din Mamaia, la cea de a unsprezecea ediție estivală a celui mai îndrăgit târg de carte din România.


Evenimentul este organizat de Radio România - Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța - în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. Deschiderea oficială a ediției va avea loc joi, 1 august, la ora 18:00. Târgul este deschis zilnic, între orele 15:00 şi 23:00, iar intrarea este liberă.


Atmosfera relaxată, formatul prietenos care le permite chiar și celor mai împătimiți de plajă să ajungă la târg timp de câteva ore și oferta atractivă a ediției, care completează într-o manieră cu totul specială programul "clasic" al unui concediu la mare, sunt doar câteva dintre motivele pentru care Târgul Gaudeamus Radio România merită să fie în topul locurilor de vizitat în această săptămână, pe Litoral.


La care se adaugă: mii de titluri la preţuri extra-sezon, pentru toate preferinţele şi bugetele, numai bune de luat la plajă, Tombola Gaudeamus, cu zeci de premii pe care le oferim zilnic celor mai norocoși cititori și un program de evenimente variat, care include deopotrivă lansări și prezentări de carte și spectacole antrenante găzduite de scena amenajată în Piațeta Perla.


Partenerii ediției

Sponsori: Jerry's Pizza, IndEco Grup, InfoTouch Systems, Emex, Regional Air Services - Aeroport Tuzla, Circul Americano Vargas, Eforie Aqua Park, CEWE, Rotary Club Cetatea Tomis Constanța, Asociatia Oportunități de Afaceri pentru Femei - Constanța, Clima Service și Spring Harghita


Parteneri: RATC, Ansamblul Profesionist Baladele Deltei Tulcea, Asociația Culturală Belle Arti, Asociația STRATONIS Tuzla, Centrul Cultural ION CREANGĂ Tuzla, Fanfara Militară a Forțelor Navale, Fanfara Muzica Apelor a Companiei RAJA Constanța


Partener media: Agenția de Presă Rador


Pentru detalii suplimentare privind Târgul GAUDEAMUS Radio România, ediția Litoral 2019, vă rugăm să accesaţi website-ul www.gaudeamus.ro sau să vă adresaţi Secretariatului GAUDEAMUS. Persoană de contact: Connie Chifor (0745 109 649, e-mail connie@gaudeamus.ro).


www.rri.ro
Publicat: 2019-07-30 16:45:00
Vizualizari: 1068
TiparesteTipareste