Săptămâna sportivă

săptămâna sportivă Tenismanul român Filip Cristian Jianu a câştigat, duminică, turneul ITF de la Piteşti, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. În finală, el a trecut de sârbul Marko Tepavac, care a abandonat la scorul de 7-6, 5-0 pentru Filip.

Tenismanul român Filip Cristian Jianu a câştigat, duminică, turneul ITF de la Piteşti, dotat cu premii totale de 25.000 de dolari. În finală, el a trecut de sârbul Marko Tepavac, care a abandonat la scorul de 7-6, 5-0 pentru Filip.


Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea şi germanul Andrei Begemann a câştigat proba de dublu a turneului challenger din localitatea germană Meerbusch, dotat cu premii totale de 46.600 de euro. În finală, duminică, Mergea şi Begemann au dispus cu 7-6, 6-7, 10-3 de indienii Sriram Balaji şi Vishnu Vardhan.


Echipa feminină de handbal CSM Bucureşti a pierdut ambele jocuri disputate la turneul Challenge Christophe Caraty, găzduit de localităţile  franceze Quimper şi Plabennec, din Bretania. Sâmbătă, vicecampioana României a fost învinsă de echipa muntenegreană Buducnost Podgorica, cu 27 la 23, iar duminică a pierdut în faţa formaţiei Brest Bretagne cu 30 la 32.


Atacantul român George Puşcaş a reuşit dubla pentru Reading, învingătoare acasă cu 3-0 în faţa formaţiei Cardiff City, duminică, în etapa a 3-a a diviziei secunde a campionatului de fotbal al Angliei. Românul  a deschis scorul în minutul 25, după o cursă de aproximativ 50 de metri, şi a majorat diferenţa un sfert de oră mai târziu.


În weekend au avut loc jocuri contând pentru etapa a şasea a campionatului primei ligi române de fotbal. Vineri, la Târgu Mureş, FC Hermannstadt a trecut de Academica Clinceni cu 2 la 1, iar la Ploieşti, Chindia Târgovişte a învins cu 3-2 formaţia bucureşteană Dinamo. Sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, echipa locală Sepsi a încheiat la egalitate, 1 la 1, jocul disputat cu CFR Cluj. Tot egal şi tot 1-1 s-a terminat jocul de duminică dintre FC Botoşani şi Universitatea Craiova. Apoi, la Piteşti, Politehnica Iaşi a trecut cu 2 la 1 de FCSB. Luni, ultimele două jocuri ale etapei: FC Voluntari cu Gaz Metan Mediaş şi Astra Giurgiu cu Viitorul Constanţa. În clasament conduc CFR Cluj şi Poli Iaşi, cu câte 14 puncte. 


www.rri.ro
Publicat: 2019-08-19 11:33:00
Vizualizari: 578
TiparesteTipareste