PTF Nadlac II - cel mai aglomerat

ptf nadlac ii - cel mai aglomerat Aproximativ 430.900 persoane au trecut în ultimele 24 de ore prin punctele de trecere a frontierei.

Aproximativ 430.900 persoane au trecut în ultimele 24 de ore prin punctele de trecere a frontierei.  256.200 pe sensul de ieşire din ţară, şi aproximativ 105.100 mijloace de transport. Potrivit ITPF, s-a înregistrat cu aproximativ 60% faţă de valoarea medie zilnică a traficului pentru august.

Prin punctul de trecere al frontierei Nădlac II Autostradă au trecut, în ultimele 24 de ore  aproximativ 93.000 de persoane şi peste 25.000 de mijloace de transport.

Se recomandă utilizarea şi a celorlalte puncte de trecere deschise traficului internaţional de la graniţa de vest: în apropierea PTF Nădlac Autostradă prin Punctul vechi de Trecere a Frontierei Nădlac - funcţionează non-stop PTF Turnu şi Vărşand, pe lângă Arad;  pe lângă Punctul de Trecere a Frontierei Borş, sunt deschise, de asemenea,  permanent PTF Salonta şi Valea lui Mihai.


Și la granița cu Bulgaria se înregistrează trafic intens. De aceea, turiștii sunt sfătuiți să folosească toate punctele de frontieră deschise la graniţa comună.


Informaţii privind timpul de aşteptare la controlul de frontieră în punctele de trecere se găsesc pe aplicaţia Trafic on-line, care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/, reaminteşte IPTF .


www.rri.ro
Publicat: 2019-08-25 14:12:00
Vizualizari: 389
TiparesteTipareste