Noi curse aeriene

noi curse aeriene Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat lansarea unei noi rute din Bucureşti către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie .

Operatorul aerian low-cost Ryanair a anunţat lansarea unei noi rute din Bucureşti către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvenţă de cinci zboruri săptămânale începând din noiembrie . Tariful mediu pentru zborurile cu Ryanair este de 37 de euro, potrivit reprezentanţilor companiei. Ruta va fi operată cu plecări din București în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică, cu plecare de pe Aeroportul Henri Coandă Otopeni la orele 21:20. Zborul Londra Southend - București este operat cu plecare de pe aeroportul din regiunea capitalei Marii Britanii la ora locală 15:50. Durata zborului este de aproximativ 3 ore.


Si compania aeriană Wizz Air a anunțat lansarea primelor rute de pe aeroportul Southend din Londra. Primele destinații vor fi București, Sibiu și Vilnius. Zborurile dintre Southend și Sibiu vor fi operate cu o frecvență de șapte zboruri pe săptămână, unul pe zi, din 30 octombrie. Cele spre București vor fi operate din 22 noiembrie în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și duminică.


Județul Mureș va fi legat din această toamnă, prin curse aeriene zilnice, de Budapesta. Începând cu data de 27 octombrie, zborurile  cu Wizz Air către Budapesta vor fi operate zilnic. Compania va introduce, din luna septembrie,  si zboruri de pe Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara spre patru noi destinaţii, oraşe din  Germania, Anglia şi Danemarca. De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale). Două zboruri - spre Tel Aviv și Bologna - vor avea o frecvență mai redusă, de la 3 la 2 fiecare.


Tot Wizz Air a anunțat introducerea de la sfârșitul anului a unei serii de zboruri noi de la aeroportul din Edinburgh (Marea Britanie). Printre noile zboruri se va număra și zborul spre București, din  luna noiembrie, odată cu lansarea orarului de iarnă. Vor fi oferite două frecvențe săptămânale, în zilele de marți și sâmbătă. Catre Edinburgh şi-a anunţat lansarea zborurilor şi compania irlandeză Ryanair. Zborurile vor debuta la finalul lunii octombrie. Compania va lega Bucureștiul de capitala Scoției cu trei zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri și vineri. 



www.rri.ro
Publicat: 2019-09-27 12:51:00
Vizualizari: 1010
TiparesteTipareste