Spania - Greve la compania aerienă Ryanair pentru 27 și 29 septembrie 2019

spania - greve la compania aerienă ryanair pentru 27 și 29 septembrie 2019 MAE informează că în Spania , pe fondul grevelor anunțate de compania aeriană Ryanair, zborurile operate de această companie aeriană vor fi modificate în zilele de vineri și duminică, respective în datele de 27 și 29 septembrie 2019.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de compania aeriană Ryanair, zborurile operate de această companie aeriană vor fi modificate în zilele de vineri și duminică, respective în datele de 27 și 29 septembrie 2019. Se recomandă cetățenilor români să consulte site-ul oficial al companiei pentru a se informa asupra stării curselor aeriene programate.


Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Secției Consulare a Ambasadei României în Regatul Spaniei: +34917344004, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.


De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032.


Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.rowww.mae.ro şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații şi sfaturi de călătorie.


www.rri.ro
Publicat: 2019-09-27 13:08:00
Vizualizari: 917
TiparesteTipareste