Emiţătoare care nu funcţionează

emiţătoare care nu funcţionează Dragi prieteni, două dintre cele 5 emiţătoare de unde scurte care transmit programele RRI nu funcţionează.

Dragi prieteni, două dintre cele 5 emiţătoare de unde scurte care transmit programele RRI nu funcţionează. Unul dintre emiţătoarele de unde scurte de la Ţigăneşti, BD 300-1, de lângă Bucureşti, care difuzează programele RRI este defect. Radiocom, furnizorul de servicii de emisie, a anunţat că, din păcate, va dura mai multe luni până când componentele defecte vor fi înlocuite.

 

Un alt emiţător de unde scurte, de la Galbeni, nord-estul României, ID 300-1, este în revizie şi reparaţie pe tot parcursul lunii octombrie, la solicitarea Radiocom.

 

Din cauza nefuncţionării celor două emiţătoare este perturbată şi emisia digitală (standard DRM) a unor programe RRI. Câteva dintre emisiunile afectate sunt transmise provizoriu pe emiţătorul de unde scurte de la Săftica, de lângă Capitală.

 

În acest timp vă rugăm să ascultaţi emisiunile RRI pe a doua frecvenţă pe care emitem de obicei în unde scurte către aceeaşi ţintă, conform tabelului de frecvenţe anunţat pe site sau de către echipele RRI.

 

Ne cerem scuze pentru afectarea posibilităţii de a recepţiona programele RRI, din cauze externe postului nostru de radio.


www.rri.ro
Publicat: 2019-10-11 16:13:00
Vizualizari: 781
TiparesteTipareste