Info Sport

info sport 	Echipa feminină Sepsi Sfântu Gheorghe a făcut un pas important către faza a doua a competiţiei EuroCup, după ce a trecut, în deplasare, de Galatasaray Istanbul, cu scorul de 78-70.

Știrile din rubrica noastră de astăzi vin din baschet. Echipa feminină Sepsi  Sfântu Gheorghe a făcut un pas important către faza a doua a competiţiei EuroCup, după ce a trecut, în deplasare, de Galatasaray Istanbul, cu scorul de 78-70. Campioana României a reuşit a treia sa victorie în grupa E, în cinci etape, după ce întrecuse Galata şi în tur, cu 78-62. In grupă conduce formația poloneză Artego Bydgoszcz, cu 8 puncte. Sepsi se află pe doi, cu același punctaj, iar Galatasaray, pe 3, cu 7 puncte. Pe ultimul loc se situează echipa suedeză Lulea BBK, cu 4 puncte. Ultima etapă va programa jocurile Galatasaray - Artego, pe 4 decembrie, şi Sepsi  - Lulea, pe 5.


U-BT Cluj-Napoca a câştigat Grupa G a competiţiei masculine de baschet FIBA Europe Cup, după ce a învins, miercuri, acasă, formaţia rusă Enisei Krasnoiarsk, cu scorul de 97-83. Ardelenii au încheiat grupa cu cinci victorii din șase jocuri, singurul eşec venind în Rusia, cu 87-97. În celălalt meci al grupei, echipa bulgară Balkan Botevgrad a învins formația suedeză Södertälje cu 90-89. U-BT a terminat pe primul loc, cu 11 puncte, urmată de Enisei, cu 10, Balkan, cu 8 puncte și Södertälje, cu 7 puncte.


Ambele echipe române din Grupa D a  FIBA Europe Cup au fost, miercuri, învinse. CSM CSU Oradea a pierdut categoric, acasă, în fața echipei elvețiene Fribourg Olympic, care s-a impus cu scorul de 87-67. Campioana României, care era deja calificată în faza următoare, a suferit al doilea eşec consecutiv, după o serie de patru victorii. CSU Sibiu a fost învinsă în deplasare de echipa turcă Bahceşehir College, cu scorul de 80-71. Sibienii au încheiat participarea în FIBA Europe Cup cu o victorie şi cinci înfrângeri. Bahceşehir College a câştigat grupa, cu 11 puncte, urmată de CSM CSU Oradea, cu 10 puncte, de Fribourg Olympic, cu 8, și de CSU Sibiu, cu 7 puncte.



www.rri.ro
Publicat: 2019-11-28 11:20:00
Vizualizari: 661
TiparesteTipareste