Cât costă lecţiile de schi în România

cât costă lecţiile de schi în românia În timpul excursiilor de iarnă pe care le petreceţi în staţiunile de la munte, puteţi învăţa să schiaţi. Tariful variază în funcţie de şcoala de schi unde se ţin acest cursuri, dar şi de preferinţele individuale.

În timpul excursiilor de iarnă pe care le petreceţi în staţiunile de la munte, puteţi învăţa să schiaţi. Tariful variază în funcţie de şcoala de schi unde se ţin acest cursuri, dar şi de preferinţele individuale. Dacă vom dori o lecţie privată vom plăti mai mult decât pentru un curs la care iau parte mai multe persoane. De exemplu, la o scoală de schi din Poiana Braşov (R&J) deja au început rezervările pentru cursurile de schi şi snowboard pentru sezonul 2019 - 2020. Lecţiile de schi şi snowboard pentru inițiere și începători se țin pe pârtia privata de lăngă sediul școlii sau pe  pârtia Bradul (de langă telecabina Capra Neagră), iar cele pentru avansați se ţin pe Masivul Postăvarul. Pentru acest sezon, şcoala are tarife diferite pentru grupuri şi pentru lecţii particulare. Astfel, pentru o lecţie privată, o persoană va plăti 120  lei pe oră (25,5 euro). Pentru un grup de peste 4 cursanţi, tariful de persoană este de 90 lei pe oră (19 euro)  şi de  100 de lei la  grupul de 2-3 persoane.  Cursanţii vor fi organizaţi pe clase de pregătire. Astfel, există clasa I, de iniţiere, clasa II pentru începători, clasa III pentru avansaţi şi clasa IV pentu schiorii experimentaţi.


O altă Scoală de ski din Poaia Braşov (Interski ) vine cu oferta iernii! Cursuri de schi şi snowboard la doar 60 de lei ora. La sub jumătate  față de media pentru un curs de o oră din Poiana Brașov. Cursurile sunt de 3-6 persoane, iar după 5 zile fiecare oră costă 50 de lei.  Cursurile se adresează începătorilor și celor care vor să se perfecționeze. Instructorii propun pentru această iarnă  o metodă  eficientă în 2 module: modulul 1  este pentru începători de 3 zile cu şase ore. Petreceți doar 2 h/zi cu instructorul pe pârtie, celelalte ore exersați ce ați învățat. Modulul 2 este pentru perfecţionare de 2 zile cu 8 ore și petreceți doar 4 h/zi cu instructorul pe pârtie, celelalte ore exersați ce ați învățat. Cine cumpără ambele module are reducere. Calendarul cursurilor pentru ambele module  tine din decembrie până în aprilie, iar preţul  este de 120 lei pe oră de persoană în grupă și 200 lei pe oră individual (42,5 euro). In cazul în care 3 membri ai aceleași familii fac în aceeaţi grupă cursul, costul orei de curs va fi de 90 lei/persoană (19 euro).


Şcoala de  schi (Euroski) din Vatra Dornei are şi ea oferte interesante pentru cursanţii din aceasta iarnă. Astfel, pentru începători, o lecţie privată, pentru o singură persoană, costă 100 de lei pe oră (21 euro). La nivel avansat, o  singură persoană plăteşte 120 de lei pentru o oră (25,5 euro).  Un curs colectiv de 3-4 persoane costă  60 de lei de persoană (13 euro) , iar la un grup de 5-8 persoane, se plăteşte 50 de  lei (11 euro).



www.rri.ro
Publicat: 2019-12-13 13:22:00
Vizualizari: 1245
TiparesteTipareste