Fii bursier social media la Europe Direct București!

fii bursier social media la europe direct bucurești! Ești tânăr student sau absolvent de studii superioare cu diploma? Ai vârsta până în 26 de ani?

Ești tânăr student sau absolvent de studii superioare cu diploma? Ai vârsta până în 26 de ani? Îţi place să foloseşti canalele de comunicare socială, să redactezi articole pe tematică europeană, să organizezi diverse evenimente şi activități? Te invităm să candidezi pentru o bursă social media la Europe Direct Bucureşti!


Durata bursei social media este de o lună, cu posibilitatea prelungirii până la 6 luni, cu acordul părţilor, în funcţie de activităţile Centrului, disponibilitatea bursierului şi dorinţa de implicare. Programul este flexibil, de 3 - 6 ore pe zi.


Termenul limită de aplicare este 31 ianuarie 2020, ora 23:59! Selecţia se face pe bază de dosar (pe baza documentelor transmise) şi de interviu. Doar candidaţii selectaţi în urma analizei dosarelor vor fi contactaţi pentru interviul care se va desfăşura în perioada 5 - 7 februarie 2020!


START! Așteptăm cu interes aplicațiile voastre!


Mai multe detalii despre această oportunitate pe site-ul Europe Direct București

(Loredana Licuța, coordonator CIED București)



www.rri.ro
Publicat: 2020-01-15 12:14:00
Vizualizari: 937
TiparesteTipareste