Cursuri de limba română la ICR

cursuri de limba română la icr Institutul Cultural Român organizează şi în acest an cursuri de limba română pentru străinii aflaţi în România.

 

Institutul Cultural Român organizează şi în acest an cursuri de  limba română pentru străinii aflaţi în România. Sunt cursuri extensive atât dimineaţa, cât şi seara, pentru începători, intermediari și avansați. Pentru a evalua nivelul de cunoaștere a limbii române al candidaților înscriși, aceştia vor da  un test de nivel gratuit. Conform rezultatelor evaluării, grupurile de studiu se vor forma pe niveluri de începători (A2), intermediari (B1, B2) și avansați (C1, C2). Participanții care nu sunt familiarizați cu limba română, nu vor da testul de nivel.

 

Durata unui modul  este de 40 de ore de studiu. Grupurile sunt alcătuite din 10 până la 12 cursanți. Pentru a putea înființa un grup de studiu, pentru fiecare dintre nivelurile indicate mai sus, numărul minim este de 8 cursanți. Cursurile durează două ore și se organizează de două ori pe săptămână, iar orarul va fi comunicat după testarea de nivel.

            

Cursurile extensive de seară se desfăşoară  între 8 aprilie - 24 iunie, luni și miercuri, pentru nivel începător  și nivel preintermediar. Data limită de înscriere este 3 aprilie. Testarea de nivel va avea loc în data de 6 aprilie, la Institutul Cultural Român. O altă serie de cursanţi vor avea lecţii între 9 aprilie - 18 iunie, marți și joi, nivel intermediar, iar altă serie între 16 septembrie - 23 noiembrie, lunea și miercurea, pentru  nivel începător  și nivel preintermediar. Data limită de înscriere: 11 septembrie. Testarea de nivel va avea loc în data de 14 septembrie la Institutul Cultural Român.

 

Cursuri extensive pentru învăţarea limbii române au loc şi dimineața, între 8 aprilie - 24 iunie, luni și miercuri, pentru nivel începător  și nivel preintermediar. Data limită de înscriere este 3 aprilie. Intre 9 aprilie - 18 iunie, marți și joi, pentru nivel intermediar  şi între 16 septembrie - 23 noiembrie, luni și miercuri, pentru nivel începător și nivel preintermediar. Data limită de înscriere este 11 septembrie.

 

Cursurule au loc la Institutul Cultural Român, iar formularul de înscriere, împreună cu dovada plăţii, trebuie să fie depuse la adresa de e-mail: limbaromana@icr.ro. Cursurile costă 200 euro pentru un modul de 40 de ore. În acest preț sunt incluse testul de nivel și materialul pentru fiecare nivel. 

 


www.rri.ro
Publicat: 2020-02-14 15:42:00
Vizualizari: 130
TiparesteTipareste