Târgul de Turism al României

târgul de turism al româniei Românii aflaţi în căutare unei oferte de vacanţă au în această perioadă la dispoziţie Târgul de Turism deschis până duminică în Bucureşti.

La Bucureşti şi-a deschis porţile Târgul de Turism al României, ediţia de primăvară, unde românii aflaţi în căutarea unei vacanţe au la dispoziţie oferte atractive. Până la sfârşitul săptămânii, peste 300 de agenţii prezintă oferte pentru toate gusturile şi toate buzunarele, în ţară dar şi în străinătate, pe plaje exotice, la SPA, pentru călătorii culturale, de aventură, de business sau pentru perioada pascală. Operatorii au pregătit reduceri substanţiale, chiar şi de 50%, iar unii turoperatori vin şi în acest an cu oferta deja tradiţională de un euro cazare în insulele greceşti. Pentru că se aşteaptă ca interesul turiştilor să fie foarte mare pentru vacanţele de vară, au fost pregătite numeroase pachete pentru litoral. "Avem reduceri de 100 de euro/camera la sejururi în Creta şi Rodos, reduceri de până la 400 de euro la pachetele de vacanţă în destinaţii ca Antalya, Egipt, Creta, Kos, Zakynthos, Rodos, Bodrum, Mallorca, Tenerife", a declarat directorul de marketing şi comunicare al celui mai mare operator român de chartere de pe piaţa locală. 


Sunt reduceri şi pentru destinaţiile exotice, precum Punta Cana (Republica Dominicană), Cancun şi Riviera Maya (Mexic), Varadero (Cuba), Mauritius, Bali sau Thailanda, preţurile pentru un astfel de sejur pornind de la 655 euro/persoană (plus 265 euro taxe aeroport). Tarife reduse sunt şi la programele de tip pelerinaj, în Israel, Grecia sau Egipt, precum şi la programele organizate pentru vârstnici în Toscana, Napoli, Sicilia sau în Elveţia, Cipru, Portugalia, Ţara Bascilor şi Scoţia. De asemenea, cei care achiziţionează pe durata Târgului de Turism un city break pot beneficia de o reducere de 10% la pachetele având ca destinaţie Roma, Londra, Paris, Barcelona sau Atena. Pentru România - o destinaţie tot mai dorită de către străini, conform datelor centralizate de Institutul Naţional de Statistică - au fost pregătite, în special, sejururi în toate staţiunile de la Marea Neagră. 


Nu au fost uitate nici Ţara Haţegului, Delta Dunării sau Maramureşul, zone ale României atât de frumoase şi bogate cultural, pentru care au fost pregătite excursii. În paralel cu cei care îşi prezintă ofertele la Târgul de Turism, există şi operatori care au pregătit, pentru această perioadă, vacanţe tentante pe site-urile proprii sau la sediile agenţiilor. Acestea cumuleză reducerile specifice perioadei Early Booking cu un discount suplimentar acordat pentru orice vacanţă, în orice destinaţie, inclusiv pentru cele ieşite din tipare, precum cele în Seychelles, expediţii pe muntele Kilimanjaro, o croazieră plus circuit în Alaska sau un Safari în Africa. 


www.rri.ro
Publicat: 2020-02-20 11:33:00
Vizualizari: 442
TiparesteTipareste